Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spojenie legendárneho Sound Blaster a oceňovanej slúchadlovej holografie prináša to najlepšie z dvoch svetov

Spoločnosť Creative Technology dnes uviedla Sound Blaster X3, svoj najnovší prírastok do rady zvukových kariet Sound Blaster, ktoré stáli pri zrode PC audio revolúcie pred 30 rokmi.  Viackanálový USB DAC s vysokým rozlíšením v sebe spája slávnu technológiu Sound Blaster s prelomovou technológiou slúchadlovej holografie Super X-Fi, ktorý nadchne každého fanúšika kvalitného audia.

Spojenie Sound Blaster a Super X-Fi znamená nové možnosti poznávania zvuku

Vytvorenie prvej zvukovej karty Sound Blaster 1.0 v roku 1989 znamenal skutočnú transformáciu počítačového zvuku. Odvtedy sa predalo viac ako 400 miliónov produktov z rady Sound Blaster, zanechávajúc za sebou niekoľko miľníkov vo vývoji zvukových kariet.

Creative predstavuje novinku Sound Blaster X3, ktorá má v sebe ako prvý produkt z rady Sound Blaster zabudovanú Super X-Fi technológiu.  Super X-Fi prenáša zážitok z počúvania systému viacerých reproduktorov do slúchadiel a personalizuje ho pre vytvorenie prirodzenejšieho zvuku. Používatelia budú mať možnosť si vyskúšať túto technológiu, ktorá získala na prestížnom podujatí CES 2019 až 15 ocenení, prostredníctvom  výstupu pre slúchadlá a vychutnať si atmosféru skutočného kina.

Sound Blaster X3 zosobňuje to najlepšie z technológie Sound Blaster overené 30 rokmi skúseností. Je to 7.1 viackanálový USB DAC s vysokým rozlíšením ponúkajúci až 32-bitové / 192 kHz prehrávanie a slúchadlový zosilňovač.

Okrem diskrétneho 7.1 kanálového výstupu ponúka táto externá zvuková karta aj 7.1 virtualizáciu iba na 2 reproduktoroch. Môže sa tiež pochváliť  kódovaním Dolby Digital Live na optické pripojenie k externým prijímačom pre multikanálové prehrávanie zvuku.

Okrem toho môžu používatelia využívať Sound Blaster technológiu priestorovej virtualizácie, ktorá sa dá úplne prispôsobiť ich potrebám. Sound Blaster X3 je vynikajúcim audio doplnkom pre dokonalý filmový zážitok.

Vďaka novej dostupnej funkcii vyváženia zvuku je možné prepínať hlasitosť medzi dvoma zdrojmi zvuku jednoduchým otočením gombíka. Táto šikovná funkcia osloví hlavne používateľov PC a Mac, ktorí pri sledovaní filmov radi chatujú alebo dávajú prednosť počúvaniu svojich obľúbených skladieb počas hrania hier.

Sound Blaster X3 dokazuje svoju univerzálnosť aj z pohľadu konektivity a ponúka kompatibilitu s PC, Mac, PS4 a Nintendom Switch. Podporuje ho nový softvér Sound Blaster Command pre osobné počítače a mobilná aplikácia pre používateľov konzol.

Cena a dostupnosť

Sound Blaster X3 sa bude predávať za  99,99 Eur (bez DPH) u vybraných predajcov.

Pre viac informácií navštívte  https://cs.creative.com/

Značky: