Či už sledujete na svojej TV film, správy, športové prenosy, alebo hráte hry, povýšte svoj zážitok na celkom novú úroveň.

Nechajte sa obklopiť priestorovým zvukom, ktorý k vám do obývačky prinesie nový soundbar Hisense HS312. Táto technologická spoločnosť totiž práve rozširuje svoje portfólio, v ktorom hrajú zásadnú rolu televízory vrátane tých laserových, o ďalší žiadaný segment. Soundbar s počtom kanálov 3.1 so siedmimi reproduktormi podporuje najvyspelejšiu audio technológiu Dolby Atmos a zaručene vás ohromí zvukovým podaním. Samostatný aktívny subwoofer sa potom v obývačke postará o hlboké basy. Akustický kinozážitok s celkovým výkonom 300 W vás určite postaví na nohy.

Soundbar Hisense HS312.

Predajná cena bola predbežne stanovená na 309 EUR. Začne sa predávať od mája 2021.

Dolby Atmos Surround Sound

Technológia Dolby Atmos so zvukovým formátom True HD a Dolby Digital predstavuje najvyšší zvukový štandard a zaručuje plnohodnotný kinozážitok. I keď budete sedieť pred svojou televíziou kdekoľvek vo svojej obývačke, so soundbarom HISENSE HS312 si budete pripadať ako v kine alebo na štadióne. Bohatý, jasný a hlboký zvuk prichádzajúci z celého priestoru okolo vás pohltí.

Vďaka šiestim reproduktorom zabudovaným do útleho soundbaru v úhľadnom minimalistickom dizajne prichádza zvuk nielen spredu a z virtualizovaných zadných a bočných reproduktorov, ale dokonca aj zhora. S dokonale priestorovým akustickým vnemom sa ocitnete priamo uprostred filmovej alebo športovej akcie, ktorá vás pohltí.

O hlbší zvukový profil a silné basy sa potom postará samostatný bezdrôtový subwoofer s ďalším reproduktorom, veľkým telom a membránou, ktorá dá do pohybu dostatočne veľkú masu vzduchu a zvuku dodá potrebnú hĺbku.

Získate tak dokopy úctyhodný výkon 300 W (soundbar 180 W, subwoofer 120 W). Výkon, ktorý vás určite zdvihne z kresla, keď budete sledovať prenos z koncertu alebo sa nečakane rozvinie filmová dráma. Zostavu však skvele využijete aj pri počúvaní hudby alebo správ, a to aj v tichom režime.

Hisense HS312

Týchto päť módov (šport, film, hudba, spravodajstvo, nočný režim) si totiž môžete navoliť, aby bola modulácia zvuku ideálna. Teda aby ste podľa situácie viac zapojili basy, posilnili okolité zvuky a dialógy alebo potlačili špičky hlasitosti pri sledovaní TV v noci.

Vďaka vstavanému Bluetooth môžete audio zostavu využiť aj na pohlcujúci zvuk pri priamom prehrávaní obsahu z tabletu, mobilu či počítača.

O dokonalé prepojenie sa postará dvojica vstavaných HDMI vstupov a širokopásmový HDMI výstup s podporou prenosu obrazu v 4K rozlíšení. K televízoru ale môžete pripojiť soundbar jednoducho i bezdrôtovo pomocou Bluetooth. Soundbar môžete postaviť na TV stolík pred televízor, vložiť na poličku nábytkovej zostavy na domáce multimédiá alebo upevniť na stenu pod nainštalovanú TV. Subwoofer potom umiestnite podľa vlastných preferencií až 10 m od TV – taký je dosah integrovaného Bluetooth.

Hisense HS312

Produktový tip

Nový soundbar Hisense HS312 so siedmimi reproduktormi podporuje audio technológiu Dolby Atmos. Zvuk prichádza nielen spredu a z virtualizovaných zadných a bočných reproduktorov, ale dokonca aj zhora, takže sa ocitnete priamo uprostred filmovej alebo športovej akcie a tá vás pohltí. O hlbší zvukový profil a silné basy sa postará bezdrôtový 8-palcový subwoofer s membránou, ktorá dá do pohybu dostatočne veľkú masu vzduchu a zvuku dodá potrebnú hĺbku. Dohromady tak získate úctyhodný výkon 300 W. Výkon, ktorý vás určite zdvihne z kresla, keď sledujete prenos z koncertu alebo sa nečakane rozvinie filmová dráma. Zostavu ale skvelo využijete aj pri počúvaní hudby alebo správ, a to aj v tichom režime.

Hisense je oficiálnym sponzorom najväčšieho futbalového sviatku – EURO 2020. Je aj oficiálnym partnerom prestížneho prvoligového futbalového klubu Paris Saint-Germain a teraz aj oficiálnym partnerom majstrovstva sveta vo futbale, ktoré sa uskutoční v Katare v roku 2022.

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.