Samsung ponúka minimalistický Space Monitor pre moderné pracovisko.

Space Monitor od spoločnosti Samsung ťaží zo svojho elegantného dizajnu a ponuky funkcií, pretože užívateľom umožňuje zamerať sa na to, čo je na obrazovke, a nie na to, čo sa deje okolo.

Minimalistické plne integrované rameno ako jedinečné vstavané riešenie pre úsporu priestoru je možné jednoducho pomocou zverákového úchytu prichytiť priamo k doske stola, a získať tak na pracovnom stole viac miesta pre maximálnu produktivitu.

Polohu tohto monitora je možné jednoducho nastaviť a upraviť. Keď monitor práve nepoužívate, jednoducho ho pritlačíte ku stene a skladujete ho naplocho pri stene. Space Monitor vďaka svojmu ergonomickému nastavovaniu, sprístupneniu portov a diskrétnemu systému vedenia káblov zlepší vzhľad aj funkčnosť akéhokoľvek pracovného miesta alebo domácej kancelárie.

Okrem estetického vzhľadu ponúka Space Monitor taktiež vysoký výkon s celou škálou funkcií. 27-palcový model ponúka rozlíšenie QHD, ktoré zaručuje neuveriteľne detailný a ostrý obraz, zatiaľ čo 32-palcový model dokáže zobraziť obsah v rozlíšení 4K UHD.

Space Monitor ponúka užívateľom ramenový stojan, ktorý je možné skryť za tenký rámik monitora. Pri použití stojanu je možné monitor jednoducho sklopiť alebo prisunúť bližšie k užívateľovi.

Ďalej je možné monitor taktiež spustiť na úroveň dosky stola, pričom funkcia nulovej výšky upraviteľného stojanu spoločnosti Samsung umožňuje maximálnu všestrannosť pri nastavení uprednostňovanej polohy pre sledovanie.

Vďaka stojanu je sledovanie obrazovky nielen omnoho pohodlnejšie, ale taktiež sa netreba zaoberať s usporiadaním káblov, pretože napájací kábel aj HDMI káble sú vedené v ramene, čo zaručuje čistý, flexibilný vzhľad.

Space Monitor 27 palcov 449 Eur, resp. 549 Eur za 32-palcový model.

Fotografie: Ondrej Macko

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.