Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Epson oznamuje špeciálnu limitovanú promo akciu na oslavu zahájenia najväčšieho medzinárodného veľtrhu Photokina (20.9. – 25.9.2016 v Cologne, Nemecko).

Počas obmedzeného obdobia sa znižuje cena tlačiarne Epson SureLab SL-D700 o 22%. Špeciálna cena vo výške €2,290 platí pre objednávky uplatnené zo strany autorizovaných predajcov spoločnosti Epson v období od 20. septembra do konca októbra 2016.

Epson SureLab D700 je kompaktná produkčná fototlačiareň s šesťfarebnou atramentovou technológiou, navrhSureLab SL-D700nutá pre tlač vysoko kvalitných fotografií o dĺžke až jeden meter. Tlačiareň bude možné vidieť na stánku spoločnosti Epson na veľtrhu Photokina (Hala 2.2, stánok B-011). D700 dokáže tlačiť fotografie, blahoželania, pozvánky, prospekty a letáky na širokú škálu médií a formátov, vrátane lesklého, jemne štruktúrovaného a matného papiera v rolkách so šírkou 102 – 210 mm a dĺžkou 89 – 1000 mm. Vďaka kompaktnej veľkosti sa tlačiareň SureLab D700 pohodlne vojde do kiosku, je odolná a väčšina súčastí nevyžaduje počas celej doby životnosti žiadnu výmenu. Vďaka tomu je vhodná aj pre tých, ktorí chcú rozšíriť svoje existujúce podnikanie tým, že ponúknu produkty a služby spojené so získaním nových zdrojov príjmu a vyťažia z výhod nízko nákladovej tlače.

Značky: