Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

SPI / FilmBox ďalej expanduje na trhoch strednej a východnej Európy prostredníctvom novej zmluvy so spoločnosťou Paramount Worldwide Television Licensing & Distribution. Aj slovenským divákom kanálov FilmBox prináša táto spolupráca ďalšie špičkové filmy hollywoodskej produkcie, či už populárne trháky alebo cenami ovenčené snímky popredných režisérov.

„Je mi potešením oznámiť uzavretie zmluvy medzi Kino Polska TV S.A. a spoločnosťou Paramount, ktorú ocenia predplatitelia kanálov FilmBox v celej strednej a východnej Európe, hovorí Magdalena Blasiak, riaditeľka akvizícií v spoločnosti SPI International. „Snažíme sa našim divákom ponúkať neobmedzený obsah tej najvyššej kvality. Zahrnutie dlhého radu titulov z distribúcie Paramount je ďalší krok týmto smerom, zhŕňa Magdalena Blasiak.

Od septembra sa ponuka FILMBOX rozšíri o desiatky kritikou oceňovaných snímok aj hollywoodskych blockbusterov. Patria sem napríklad akčné filmy ako 13 hodín: Tajní vojaci z Benghází režiséra Michaela Baya alebo Svetová vojna Z s Bradom Pittom v hlavnej úlohe, ktorý sa tiež objaví po boku Marion Cotillard v dráme Spojenci. Aj Tom Cruise sa predvedie ako akčný hrdina v Mission: Impossible – Národ grázlov od oscarového režiséra Christophera McQuarrieho či v oboch filmoch série Jack Reacher. Fanúšikovia sci-fi sa môžu tešiť na Ghost in the Shell so Scarlett Johannson v úlohe kyborga alebo Star Trek: Do neznáma. A medzi novými titulmi na obrazovkách FilmBox nechýba ani rad podarených komédií ako napríklad Zoolander No. 2 s Benom Stillerom v hlavnej úlohe aj režisérskom kresle.

Tieto filmy a mnoho ďalších titulov bude možné tiež streamovať či vzhliadnuť ako video na požiadanie prostredníctvom služby FilmBox Live.

Značky: