Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Motorola moto g200 5G je odteraz dostupný za skvelú odporúčanú cenu 409 Eur.

Špičkový moto g200 5G je jedným z najdostupnejších zariadení na trhu s mobilnou platformou Snapdragon™ 888 + 5G. Tento smartfón bol navrhnutý pre tých, ktorí potrebujú výkon na úrovni vlajkovej lode s rýchlosťou 5G bez toho, aby museli platiť vysokú cenu. Spája prémiový zážitok s neuveriteľným kamerovým systémom, pohlcujúcim displejom, pokročilým bezdrôtovým zvukom a funkciami Ready For, ktoré umocňujú všetko, čo telefón dokáže. 

moto g 200 5G
moto g 200 5G

S jedným z najrýchlejších čipsetov na trhu utiahne moto g200 5G aj hry vylepšené o AI, ktoré reagujú na váš dotyk o 20 % rýchlejšie vďaka technológii Snapdragon Elite Gaming, a prináša hranie na úrovni stolového počítača do mobilu. Nádherný 6,8-palcový displej FHD+ Max Vision s výkonnými a pútavými funkciami a šialene rýchlou obnovovacou frekvenciou 144 Hz, ktorá je lídrom v tomto odvetví, robí z hrania hier, sledovania akčného obsahu a scrollovania na telefóne mimoriadne plynulý zážitok. Mobilná platforma Snapdragon umožňuje aj najpokročilejší bezdrôtový zvukový zážitok vďaka Qualcomm® Snapdragon Sound™.

moto g200 5G je vybavený 5000 mAh batériou a jedným z najpokročilejších kamerových systémov v telefóne moto g, ktorý využíva rovnako výkonný kamerový systém, aký je súčasťou rodiny motorola edge. Hviezdou je 108 Mpx fotoaparát s ultra vysokým rozlíšením, ktorý nielenže obsahuje viac detailov v každom zábere, ale tiež zlepšuje kvalitu digitálneho priblíženia.