Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Od začiatku septembra sa súčasťou obchodnému tímu AT Computers SK, na pozícii Senior sales representative, stal Mgr. Martin Štúr (39). Martin Štúr pracoval v minulých rokoch napríklad v zastúpení renomovaných výrobcov ako je Toshiba alebo Lenovo. Teraz sa rozhodol zapojiť do stabilného kolektívu rastúcej a prosperujúcej spoločnosti AT Computers SK s cieľom posilniť jej obchodné aktivity. Vďaka svojím bohatým skúsenostiam v oblasti distribúcie a predaja IT bude skvelým prínosom pre súčasný slovenský tím.

„S radosťou vítame takúto skúsenú posilu pre náš obchodný tím. Našou spoločnou výzvou je poskytovať tu najkvalitnejšiu podporu nielen svojim partnerom na dílerskej strane, ale i výrobcom zastúpeným na slovenskom trhu,“ povedal k najnovším personálnym zmenám Marek Timura, obchodný riaditeľ AT Computers SK.

Osobným cieľom Martina Štúra v novej funkcii je pomôcť dobudovať a dlhodobo udržiavať maximálnu podporu pre IT firmy a výrobcov. Chce pomôcť spoločnosti AT Computers SK byť neustále jednotkou na Slovensku s najvyšším počtom obslúžených firiem, a v budúcnosti aj s najvyšším počtom priamych distribúcií.

Medzi záľuby Martina Štúra patrí kanoistika, lyžovanie, basketbal, divadlo, vážna hudba a samozrejme jeho rodina.

Značky: