Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Atos, ktorá je lídrom v oblasti digitálnej transformácie, oznámila, že spoločnosť NelsonHall ju označila za lídra v oblasti migrácie a správy infraštruktúry cloudu.

V hodnotiacej štúdii NelsonHall NEAT sa hodnotí 14 globálnych dodávateľov, ktorí ponúkajú cloud poradenské, hodnotiace, migračné, hostingové a manažérske služby s hodnotením založeným na schopnostiach, ktoré vyhovujú súčasným a budúcim požiadavkám klienta.

Viac biznisu sa presúva do cloudu

V súvisiacej správe o analýze trhu s cloudom (1) NelsonHall predpokladá, že trh pre migráciu a riadenie infraštruktúry cloudu bude rásť o 16% ročne, aby do roku 2020 dosiahol 61 miliárd dolárov, pričom verejný cloud hosting bude najrýchlejšie rastúcim segmentom. Trh EMEA pre migráciu a správu infraštruktúry cloudu by mal zaznamenať najvyšší nárast až o 18,7% ročne do roku 2020. Nedávny nezávislý výskum* ukazuje, že 70% podnikov v USA a Európe plánuje používať nejakú formu multi alebo hybridných cloudových prostredí v najbližších dvoch rokoch a Atos je pripravený reagovať na tieto požiadavky.

Atos Canopy Orchestrated Hybrid Cloud

Ponúkajúc jeden z najväčších ekosystémov cloudu, platforma Atos Canopy Orchestrated Hybrid Cloud poskytuje podnikom komplexné spravované a digitálne služby prostredníctvom kombinácie viacerých typov cloudu. Táto jedinečná otvorená platforma Atosu spája najlepšie dostupné riešenia cloudu, aby podnikom poskytla účelovo vybudovanú infraštruktúru s flexibilitou a jednoduchou migráciou na správu pracovných záťaží v súkromných a verejných cloudoch. Výhody sú jasné: zlepšenie efektívnosti, schopnosť zavádzania IT aplikácií a služieb bezpečne na mieru a zníženie prevádzkových nákladov na IT (úspora okolo 20-30% za rok), aby podniky mohli opätovne investovať do nových digitálnych iniciatív.

Expert v migrácii a správe cloudu

Spoločnosť Atos má významné skúsenosti a schopnosti v oblasti vývoja hybridnej cloudovej infraštruktúry s jedenástimi zdieľanými hubmi pre viacerých užívateľov, viac ako 3300 expertmi na cloud a osmičkou globálnych dodávateľských centier po celom svete. Vo svojej úlohe celosvetového IT partnera pre Olympijské a Paralympijské hry Atos poskytol kľúčové aplikácie ako akreditácie a systémy pre dobrovoľníkov pre Olympijské hry v Riu 2016 z cloudu.

Peter Pluim, výkonný viceprezident pre infraštruktúru a správu dát spoločnosti Atos, povedal: „Hybridný cloud je jedným zo štyroch strategických digitálnych pilierov rastu spoločnosti Atos a základ digitálnych transformácií našich klientov. Naša odbornosť a skúsenosti pomáhajú podnikom transformovať svoje digitálne služby na zručnosť, rýchlosť, rozsah, flexibilitu a bezpečnosť, aby mohli efektívnejšie reagovať na zmeny na trhu. Naša investícia do hybridného cloudu je kľúčová pre náš cieľ byť globálnym lídrom v službách tohto segmentu.“  

David McIntire, senior analytik spoločnosti NelsonHall, povedal: „Atos získal vedúce postavenie v oblasti migrácie a správy cloudovej infraštruktúry prostredníctvom svojich komplexných cloudových služieb a migračných aplikácií pre cloud verejného aj súkromného sektoru. To im umožnilo prekročiť svoj plán rastu stanovený v roku 2014 na dosiahnutie 700 miliónov EUR v príjmoch z cloudu do roku 2016. „

Atos na DELL EMC World in Las Vegas od 8. – 10.5. 2017, prezentuje svoju stratégiu Digital Transformation Factory a platformu Atos Canopy Orchestrated Hybrid Cloud. 

Značky: