Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nové ochranné kryty obsahujú 60 % postindustriálnych recyklovaných materiálov (PIR)*

Spoločnosť Belkin, ktorá je už 40 rokov poprednou značkou spotrebnej elektroniky, predstavila novú kolekciu produktov na ochranu displejov InvisiGlass vyrobených z certifikovaného recyklovaného skla. Produkty z kolekcie InvisiGlass sú teraz k dispozícii pre iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro a iPhone 16 Pro Max.

Výrobky Belkin InvisiGlass sú novo vyrábané zo sklenených materiálov certifikovaných podľa normy Global Recycled Standard (GRS). Sú dôkladne testované, aby sa zabezpečila prvotriedna kvalita, odolnosť, spoľahlivosť a čistota. To sú vlastnosti, ktorými je značka Belkin známa.

Vďaka technológii Ion Exchange sú ochranné sklá InvisiGlass o 62 %** odolnejšie ako ochranné sklá z tvrdeného skla bez toho, aby sa zvýšila ich hrúbka alebo hmotnosť, a poskytujú najlepšiu ochranu vo svojej triede, pričom zachovávajú prirodzený vzhľad displeja chráneného zariadenia.

Kolekcia ScreenForce InvisiGlass obsahuje:

  • InvisiGlass – Nový kryt InvisiGlass je vylepšením pôvodného materiálu InvisiGlass Ultra predstaveného v roku 2017. Nová verzia je vylepšená recyklovaným sklom, pričom je stále hladká na dotyk a ultratenká, čo zachováva citlivosť dotykovej obrazovky.
  • Filter modrého svetla InvisiGlass – obsahuje špičkovú technológiu spoločnosti Eyesafe na redukciu modrého svetla, ktorá filtruje 60 % modrého svetla***. Kryt je navrhnutý tak, aby podporoval pohodlie očí a spríjemňoval čas strávený pri obrazovke, či už pracujete, čítate alebo streamujete.
  • InvisiGlass Privacy – navrhnutý s pridaným filtrom na ochranu súkromia, ktorý chráni e-maily, webové stránky, texty a fotografie pred zvedavými očami. Je ideálny na prácu s citlivými dokumentmi, online bankovníctvo alebo jednoducho na prehliadanie webu či sociálnych sietí.

Kryty displejov Belkin InvisiGlass sa dodávajú v obaloch zo 100 % recyklovaného**** papiera s certifikátom Forest Stewardship Council. Súčasťou balenia je čistiaca handrička, nálepka na odstránenie prachu, ktorá zabraňuje tvorbe vzduchových bublín, a patentovaný zásobník Easy Align na bezchybné zarovnanie a spoľahlivú aplikáciu.

https://www.belkin.com/company/blog/recycled-glass-screen-protector
https://www.belkin.com/p/invisiglass-treated-screen-protector-for-iphone-161514-pro/OVA171fq.html
https://www.belkin.com/p/invisiglass-blue-light-filter-screen-protector-for-iphone-161514-pro/OVA161fq.html
https://www.belkin.com/p/invisiglass-privacy-treated-screen-protector-for-iphone-161514-pro/OVA167fq.html

*Sklo je vyrobené z minimálne 60 % recyklovaného skla a má certifikát GRS.
**Na základe interného testovania vydrží kryt displeja v priemere až o 62 % väčšiu silu ako bežné kryty z tvrdeného skla.
***435-440 nm
****Súčasti z recyklovaného plastu zahŕňajú podnos Easy Align, podporný podnos, vrchnú ochrannú fóliu a ochranné vrecká.

Značky: