Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Creative Technology Ltd dnes oznámila obnovenie sponzorskej zmluvy s poprednou eSports organizáciou Epsilon eSports.

Toto partnerstvo nadväzuje na synergiu celej oceňovanej Sound BlasterX pro-gamingovej série s jedným z najznámejších mien v európskych eSports tímoch: Epsilon eSports. Epsilon eSports tímy súperia v širokom spektre herných žánrov, vrátane najviac oceňovaného európskeho tímu Call of Duty a tímu Counter-Strike, ktorý sa najnovšie stal číslom jeden v Číne.

“Sme radi, že naše partnerstvo s Epsilon-om pokračuje, v rámci ktorého im bude umožnené efektívne súperiť na najvyššej úrovni konkurenčného hrania. V tomto svete, kde presnosť a precíznosť sú všetkým, poskytujú produkty Sound BlasterX konkurenčnú výhodu pre hráčov v rozlišovaní toho, čo sa okolo nich v hre odohráva. Či už je to na bitevnom poli alebo na závodnej dráhe, Sound BlasterX umožňuje hráčom vnímať jasný detailný zvuk, takže môžu reagovať veľmi rýchlo a efektívne v rôznych akciách. Budeme pokračovať v spolupráci s tímom Epsilon, aby sme do budúcnosti vytvorili špičkové herné produkty,” povedal Low Long Chye, Generálny riaditeľ v Creative.

“Epsilon tím je nadšený z rozšírenia spolupráce s Creative Sound BlasterX na ďalší rok. Obaja sme presvedčení, že naše partnerstvo v eSports sa bude ďalej vyvíjať a prinášať veľké výhody pre obe strany. Tešíme na ďalší úžasný rok, ktorý je pred nami,” Greg Champagne, Výkonný riaditeľ v Epsilon eSports.

Oceňovaná hráčska séria Sound BlasterX obsahuje:

Sound BlasterX Katana – Audio systém pod monitor s 24-bitovým vysokým rozlíšením 

Sound BlasterX Siege M04 – Presná hráčska myš

Sound BlasterX Vanguard K08 – RGB mechanická hráčska   klávesnica

 

Sound BlasterX H7 Tournament Edition – HD 7.1 hráčske slúchadlá s priestorovým zvukom a duálnym zvukovým podpisom

  • Sound BlasterX H7 Tournament Edition – HD 7.1 hráčske slúchadlá s priestorovým zvukom a duálnym zvukovým podpisom


Sound BlasterX P5 – Hráčske slúchadlá do uší s mikrofónom na kábli na hranie alebo na cestovanie

Sound BlasterX G5  7.1 HD externá zvuková karta a slúchadlový zosilňovač

Značky: