SureColor SC-V7000 ponúka vysokú kvalitu a rýchlu tlač na rôzne médiá

Výrobcom, ktorí chcú rozšíriť svoju ponuku a vyrábať vysoko kvalitné UV výtlačky, dnes spoločnosť Epson predstavuje svoju prvú UV LED plochú signage tlačiareň. SureColor SC-V7000 si zakladá na úspechu oceňovaného radu signage tlačiarní Epson SureColor SC-S, prináša vysokú kvalitu, rýchlosť a spoľahlivé výsledky na rôznych médiách.

Model SC-V7000 bol navrhnutý tak, aby spĺňal potreby dnešných výrobcov signmakingu, ktorí sa sústredia na zrýchlenie výroby a nižšie celkové náklady na vlastníctvo bez toho, aby museli robiť kompromis na kvalite výstupu.

Táto robustná a finančne dostupná signage tlačiareň bude v predaji od novembra. Je vybavená tlačovými hlavami Epson Micro Piezo v kombinácii s novo vyvinutým radom desiatich originálnych atramentov, ktoré obsahuje šedú, červenú, bielu a lak v štandarde. To zabezpečuje presné podanie farieb pre priame a korporátne farby – výstup, v ktorom nemožno robiť kompromisy.

Model je v štandarde vybavený štvorzónovým vákuovým systémom – takže obsluha používa iba to miesto, ktoré je pre tlačovú úlohu potrebné. Ďalšie prvky, ku ktorým patrí ionizátor a registračné kolíky, zabezpečujú jednoduchosť použitia, efektivitu a produktivitu. Softvér Epson Edge Print RIP spoločne s kontrolórom pre UV flatbed umožňuje obsluhe urýchliť tlač a ľahko a opakovane produkovať kvalitné výtlačky.

Táto UV flatbed tlačiareň ponúka možnosť tlačiť až do formátu 2,5 x 1,25 m priamo na široké spektrum médií o sile až 80 mm, vr. akrylu, polykarbonátu, PVC, skla, hliníka, kovu, polyesteru, penových dosiek, styrénu, dreva a kameňa.

Kľúčové vlastnosti modelu SC-V7000:

  • Novo vyvinutý desaťfarebný rad atramentov obsahuje navyše farby Light Cyan, Light Magenta a šedú, vďaka ktorým ponúka nízku zrnitosť a tiež červenú pre žiarivé a výrazné farby tlače.
  • Vysokorychlostná tlač aj pri použití bielej farby a laku vďaka unikátnemu usporiadaniu tlačovej hlavy. Tieto dodatočné atramenty ponúkajú možnosť vylepšiť špeciálne výtlačky bez straty produktivity.
  • Maximálna veľkosť výtlačku – š 2 500 x v 1 250 mm
  • Štvorzónový vákuový systém
  • Registračné kolíky pre jednoduché a pevné umiestenie
  • Maximálna sila média je 80 mm s automatickou detekciou a úpravou výšky
  • Ionizátor v štandarde obmedzuje statický náboj, ktorý môže spôsobiť nepresnosti pri tlači
  • Softvér Epson Edge Print RIP

Model SureColor SC-V7000 bude dostupný od apríla 2021.

Značky: