Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Aby spoločnosť Epson vyhovela potrebám ešte väčšieho počtu zákazníkov, zaradila do svojho portfólia štyri nové modely Expression.

Domáci používatelia, ktorí hľadajú flexibilné a cenovo výhodné riešenia pre občasnú tlač vysoko kvalitných fotografií a dokumentov, tieto najnovšie modely so zásobníkom atramentu určite poteší.

Tieto multifunkčné modely boli vyvinuté špeciálne pre domácnosť – aj keď sú ich rozmery malé, vojde sa do nich tlačiareň, skener aj kopírka. Vďaka svojmu modernému prevedeniu a kompaktnej veľkosti sú pre domácnosť ako stvorené.

Zákazníkom, ktorí chcú znížiť svoje náklady, ale zároveň tlačiť vysoko kvalitné fotografie a dokumenty, určite urobí radosť, že rad Expression využíva samostatné zásobníky atramentu. To znamená, že je potrebné vymeniť iba tú farbu, ktorá je spotrebovaná, čo umožňuje znížiť náklady.

Vďaka možnostiam mobilnej tlače modelov Expression sa už teraz zákazníci nemusia trápiť s prekážajúcimi káblami ani prestoje spôsobené nutnosťou používať počítač, a môžu tak hodiť každodenné starosti s tlačou za hlavu. Používateľ môže využiť všetok potenciál svojho smartfónu alebo tabletu a stiahnuť si aplikáciu Epson iPrint, s ktorou je možné tlačiť a skenovať úplne bezdrôtovo. Aplikácia Epson Creative Print zase umožňuje priamu tlač fotografií cez sociálne siete Facebook, tvorbu vlastných pohľadníc, prevod fotografií na omaľovánky a rad ďalších možností. Okrem toho môžu používatelia pomocou aplikácie Epson Email Print odosielať dokumenty a fotografie priamo do tlačiarne, a to takmer odkiaľkoľvek.

Kateřina Bradáčová, Marketing Coordinator CZ&SK spoločnosti Epson Europe, dodáva: „Našim cieľom je poskytovať zákazníkom produkty, ktoré vychádzajú v ústrety ich individuálnym potrebám. Uvedomujeme si, že riešenia s atramentovými nádržkami sú ideálnou voľbou pre tých, ktorí tlačia vo veľkom. Je však dôležité vedieť, čo potrebujú bežní používatelia, a poskytnúť im cenovo výhodné a vysoko kvalitné alternatívy. Veríme, že medzi týmito novými modelmi si každý používateľ nájde ten svoj.“

Expression Home

Modely Expression Home (XP-332, XP-235) boli vyvinuté pre príležitostnú tlač a ponúkajú cenovú výhodnosť, všestrannosť a jednoduchú ovládateľnosť. Výsledky sú pôsobivé: oba modely dokážu vďaka atramentu Epson Claria Home tlačiť vysoko kvalitné lesklé fotografie a ostrý čierny text. Zásobníky atramentu pomáhajú minimalizovať náklady, pretože sú dodávané samostatne, takže je nutné vymeniť iba spotrebovanú farbu. Vďaka svojmu kompaktnému a štýlovému prevedeniu sa tieto multifunkčné modely hodia do akéhokoľvek priestoru. Sú taktiež flexibilné, ide ich pripojiť k sieti Wi-Fi a majú celý rad možností pre mobilnú tlač, takže s nimi môžete tlačiť takmer odkiaľkoľveki. Tlač bez počítača z modelu XP-332 je navyše vďaka slotu pre pamäťovú kartu a farebnému LCD displeju s uhlopriečkou 3,7 cm ešte jednoduchšia.

Expression Premium

Modely Expression Premium (XP-630, XP-530) produkujú špičkové výtlačky, sú flexibilné, ľahko ovládateľné a obsahujú mnoho doplnkových užitočných funkcií. Vďaka ich kompaktnému a modernému vzhľadu sa navyše nemusíte obávať, že by sa nehodili do domácnosti. Modely využívajú atrament Epson Claria Premium, ktorý dosahuje špičkové výsledky a zároveň je ekonomický, pretože je dodávaný v samostatných zásobníkoch. Tieto modely taktiež dokážu rýchle a výhodne tlačiť fotografie bez nutnosti použiť počítač, pretože sú vybavené LCD displejom, sieťou Wi-Fi a funkciou Wi-Fi Direct (umožňuje tlač so sieťou alebo bez nej). Ich výhodou je taktiež schopnosť obojstrannej tlače, vďaka čomu je možné znížiť spotrebu papiera a prevádzkových nákladov. Okrem toho dokáže model Expression Premium XP-630 tlačiť na disky CD a DVD a vďaka dvom priehradkám papiera je možné ľahko striedať rôzne média.

Tlačiarne sú dostupné od mája 2016. Modely Expression Home (XP-332, XP-235) v doporučenej koncovej cene 67,49 EUR a 59,16 EUR. a Expression Premium (XP-630, XP-530) v doporučenej koncovej cene 124,99 EUR a 117,49 EUR. Ceny sú uvedené bez DPH.

Značky: