Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V košickej pobočke poradenskej spoločnosti EY, kde doteraz pôsobilo oddelenie auditu, pribudne samostatný tím pre daňové poradenstvo.

Spoločnosť  tak môže flexibilnejšie a rýchlejšie reagovať na potreby svojich klientov priamo v Košiciach a v okolitom regióne. Košická kancelária EY, ktorá poskytuje poradenstvo klientom už od roku 2003 a momentálne sídli v Business Centre Košice na Štúrovej ulici, rozširuje svoju činnosť o oddelenie daňového poradenstva. Spoločnosť tak reaguje na dopyt jej klientov.

„Na základe nášho prieskumu trhu sme sa rozhodli, že je viac ako žiadúce mať tím daňových poradcov k dispozícii aj priamo klientom na východe Slovenska a tak realizovať všetky požiadavky klientov ešte flexibilnejšie a rýchlejšie.  A práve vďaka potenciálu a energii našich ľudí, ako aj otvorenosti novým výzvam, sa nám táto expanzia podarila a môžeme sa tak ďalej rozvíjať a rásť,“ hovorí Marián Bíž, partner a líder oddelenia daňového poradenstva EY. Daňové poradenstvo pre svojich klientov na východe Slovenska doteraz zastrešovala pobočka v Bratislave.

Tím daňových poradcov v Košiciach povedie Ján Somoši, manažér oddelenia daňového poradenstva a certifikovaný daňový poradca.

Spoločnosť EY bola jednou z prvých poradenských spoločností, ktorá otvorila svoje kancelárie v strednej a východnej Európe. Na Slovensku pôsobí od roku 1991 v kanceláriách v Bratislave, Košiciach a Žiline. Slovenský tím dnes tvorí viac ako 400 profesionálov zameraných na audit, podnikové poradenstvo a služby riadenia rizík, transakčné poradenstvo, či dane.

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

Značky: