Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Aj v podnikaní záleží na prvom dojme.

Mnohé spoločnosti využívajú pre prvý kontakt so zákazníkmi a partnermi tlačové materiály či už brožúry, letáky alebo plagáty. Spoločnosť HP preto neustále vylepšuje svoje tlačiarne a tlačové technológie tak, aby čo najlepšie spĺňali požiadavky malých a stredných podnikov, ktoré potrebujú cenovo dostupné all-in-one riešenia pre tlač v rôznych veľkostiach.

OfficeJet Pro umožňuje obojstrannú tlač materiálov bez okrajov v širokom formáte 11×17 vďaka veľkému zásobníku papieru a vysoko kvalitným kazetám. Zároveň ide o funkčný kancelársky prístroj, ktorý umožňuje jednopriechodové obojstranné skenovanie, kopírovanie a faxovanie s 35 stránkovým automatickým podávačom (ADF) pre rôzne formáty papieru.

Veľká časť práce dnes prebieha na mobilných a dotykových zariadeniach. Pre čo najvyššiu produktivitu je možné s nimi tlačiareň bezdrôtovo prepojiť a tlačiť tak zo smartphonov, tabletov aj počítačov.

Používatelia môžu tlačiť zo zariadení iPhon a iPad pomocou technológie AirPrint, rovnako ako aj zo zariadení s operačným systémom  Android, Windows 8/10 alebo Google Chrome spravidla bez potreby dodatočného nastavenia alebo inštalácie aplikácií.  Toto riešenie je preto skvelé najmä  pre hostí alebo návštevníkov, ktorí potrebujú využiť vašu tlačiareň.

V neposlednom rade OfficeJet Pro 7740 poskytuje HP JetAdvantage Private Print, cloudovú službu, ktorá umožňuje uchovávať citlivé dokumenty vo fronte a tlačiť iba v prípade fyzickej autentifikácie používateľa priamo pri tlačiarni. Vďaka tomu sú dôverné dokumenty chránené pred tým, aby sa dostali do nesprávnych rúk kolegov, ktorí používajú rovnakú tlačiareň  a môžu náhodne zobrať aj cudzí výtlačok.

Značky: