Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Značka herných periférií HyperX od spoločnosti HP Inc. a líder v oblasti gamingu a e-športov oznámil vydanie troch nových produktov pre hráčov a streamerov. K vysoko kvalitnému radu streamovacích produktov HyperX pribudla webová kamera HyperX Vision S, zvukový pult HyperX Audio Mixer a prvé beznástrojové mikrofónne rameno s pružinou na trhu HyperX Caster.

„Tieto najnovšie produkty rozširujú naše portfólio pre tvorbu internetového obsahu, či už ide o hráčov alebo iných tvorcov. Chceme im ponúkať komplexné riešenie, aby sme vyhoveli stále rastúcim požiadavkám na pohodlie a kvalitu,“ povedal Sean Peralta, riaditeľ produktového manažmentu spoločnosti HyperX. „Webová kamera Vision S ponúka vynikajúcu kvalitu videa a používateľsky prívetivé funkcie. Zvukový mixpult Audio Mixer zas tvorcom obsahu poskytuje zvuk na profesionálnej úrovni. Keďže pre divákov je dnes veľmi dôležitý aj zážitok z počúvania, pridali sme merač hlasitosti, ktorý ponúka rýchly a jednoduchý spôsob, ako kedykoľvek skontrolovať vstupnú úroveň zvuku.“

Kvalita pre gaming aj streamovanie

Produkty HyperX a OMEN PC spájajú prvotriedne nástroje a umožňujú tvorcom hier vytvárať, vyvíjať, upravovať a produkovať vysoko kvalitný streamovaný obsah pomocou počítačov, periférií a softvéru. Webová kamera Vision S je ideálna na nahrávanie aj za zlého osvetlenia a poskytuje kvalitný video obsah, ktorý zaujme každé publikum.

HyperX Vision
HyperX Vision S

Zvukové rozhranie HyperX Audio Mixer ponúka množstvo funkcií pre mixovanie zvuku, ktoré využijú profesionáli aj začínajúci herní streameri. Tvorcovia tak môžu doplniť svoju steamerskú zostavu tým, že k počítačom OMEN pripoja periférne zariadenia HyperX.

Audio Mixer
Audio Mixer

Informácie o nových produktoch HyperX:

  • Webová kamera HyperX Vision S: webá kamera HyperX Vision S je navrhnutá tak, aby vylepšila zážitok zo streamovania a tvorby obsahu. Ponúka vynikajúcu kvalitu videa a používateľsky prívetivé funkcie. Webová kamera je vybavená 8 Mpx snímačom Sony StarvisTM. Zachytáva a streamuje videá v až 4K rozlíšení. Vďaka 90-stupňovému zornému poľu a citlivému automatickému zaostrovaniu prináša videá s obrazom, ktorý bude ostrý aj pri pohybe. Vision S poskytuje živé a žiarivé farby aj za zlých svetelných podmienok. Má celokovové telo, spoľahlivý objektív 5G2P a magnetický kryt na ochranu súkromia, ktorý navyše objektív udržuje čistý. Kamera je kompatibilná s PC a macOS a ponúka bezproblémovú integráciu do akéhokoľvek softvéru pre streamovanie alebo tvorbu obsahu. Umožňuje tiež ľahké prispôsobenie vizuálnych preferencií prostredníctvom softvéru NGENUITY2.
  • Audio Mixer Audio Interface: HyperX Audio Mixer Audio Interface je kompaktné riešenie „všetko v jednom“, ktoré umožňuje tvorcom obsahu dosiahnuť dokonalý mix pre mikrofón, herný zvuk, hlasový chat a výstupnú hlasitosť. Audio mixer zaisťuje čistý zvuk v štúdiovej kvalite vďaka funkciám ako je vstup XLR s fantómovým napájaním 48 V, podpora 24-bitového/96 kHz zvuku a priame monitorovanie. Má používateľsky prívetivé ovládacie prvky, vrátane fyzických ovládačov hlasitosti pre všetky tri zvukové vstupy, ovládačov hlasitosti pre linkové a slúchadlové výstupy a tlačidlá na stlmenie (Mute) vstupov a výstupov. Tvorcom umožňuje pripojiť rôzne mikrofóny a zdroje zvuku, upravovať hlasitosť jednotlivých zdrojov a monitorovať zvuk v reálnom čase. Audio mixér je kompatibilný s PC a macOS a ponúka jednoduché pripojenie plug and play. Na používanie nie je nutné inštalovať žiadny softvér.
  • HyperX Caster: HyperX Caster je prvé odpružené rameno svojho druhu na trhu, ku ktorému nie je potrebné žiadne náradie. Je vhodné pre mikrofóny a webové kamery so závitom 1/4″, 3/8″ alebo 5/8″. Je navrhnuté tak, aby doplnilo prakticky akúkoľvek streamovaciu zostavu. Ako ideálne príslušenstvo pre hranie hier, podcasting, živé vysielanie a ďalšie účely kombinuje rameno Caster jemný, ľahko nastaviteľný pohyb a dostatočné polohovanie s kvalitnou konštrukciou. Caster obsahuje nastaviteľný vnútorný mechanizmus, ktorý bezpečne drží zariadenie na mieste pomocou ručne ovládaného otočného kolieska. Tento mechanizmus umožňuje ľahké nastavenie a fixovanie napätia, uhla alebo výškovej pozície. Vďaka C-svorke je navyše jeho upevnenie k akémukoľvek stolu ľahké a keď sa nepoužíva, je možné ho ľahko zložiť. Caster ponúka bezkonkurenčnú flexibilitu – plný 360-stupňový pohyb v základni, zapustené kanáliky pre vedenie káblov s odnímateľnými klznými krytmi a 32-palcový horizontálny dosah. Patrí k nemu aj podstavec Caster, ktorý vyrobený z odolného hliníka pre dobrú stabilitu.
Caster KF5
HyperX Caster KF5

Dostupnosť: Webová kamera HyperX Vision S je už v predaji za odporúčanú cenu 259,99 eur. Ostatné novinky sa na Slovensko dostanú na začiatku budúceho roka 2024.

Značky: