Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Hráči sa v priebehu rokov zmenili, ale ich spoločná túžba po zábavných a pohlcujúcich herných zážitkoch z PC hrania zostáva silná. Spoločnosť Lenovo™ sa chopila výzvy vytvorením počítačov so systémom Windows 10, ktoré sú pripravené do boja, herných monitorov a príslušenstva, ktoré vyrovnávajú rozdiely medzi prácou a hraním s novými počítačmi, monitormi a príslušenstvom predstaveným na CES®.  

Produkty Lenovo Legion boli navrhnuté na mieru pre špičkový výkon a vyrobené z desaťročí zbieraných užívateľských postrehov a odborných znalostí. Edícia od Lenovo určená pre hráčov prichádza so servisným tímom špičkových herných špecialistov v rámci Legion Ultimate Support – poskytujúc hráčom Lenovo Legion okamžité rady, tipy na softvér a hardvérové ​​triky, aby im pomohli zvládnuť všetko od strielačiek z prvej osoby až po scénické RPG hry.

Lenovo Legion Y740S má vysokokvalitný panel a jas s displejom 4K UHD a Dolby Vision®.

Vážny úder bez kompromisu

Pre tých, ktorí potrebujú prenosný notebook pre produktivitu a ktorý je zároveň výkonnou stanicou pripravenou do boja na živé streamovanie nových e-športových titulov, keď príde čas na zábavu, má Lenovo notebook, ktorý potrebujú. Na rozdiel od iných herných prenosných počítačov s vysokou váhou, je nový Lenovo Legion Y740S našim najtenším a najľahším herným notebookom so systémom Windows 10, ktorý má výdrž batérie až do osem hodín.1

S procesormi až do 10. generácie Intel® Core i9 (už čoskoro), ktoré dosahujú viac ako 5 GHz, má Lenovo Legion Y740S systém Q-Control, ktorý používateľom dovoľuje meniť výkon s jednoduchým stlačením tlačidiel Fn+Q. Skočte do výkonného režimu, aby ste dosiahli vyššie snímkové frekvencie, podraďte do tichého režimu pre lepšiu výdrž batérie pri sledovaní filmu alebo ostaňte v bežnom režime pre každodenné použitie. Nezabudnite tiež vyladiť herný zážitok z počítača pomocou softvéru od spoločnosti Lenovo Vantage for Gaming.

Vyrobené s ohľadom na dlhodobé hráčske využitie si môžete vychutnať nový hmatový pocit z klávesníc Lenovo Legion, ktorý ponúka rýchlu reakciu so 100% anti-ghostingom, vylepšenú ergonomickú veľkosť kľúča a citlivé prepínače navrhnuté pre hladšie písanie a hranie hier. Navyše s povlakmi proti mastnote a oderom pre odolnosť zariadenia v porovnaní s predchádzajúcimi generáciami.

Vďaka dodatočnej bezpečnosti čítačky odtlačkov prstov zabudovanej do tlačidla napájania sú hráči len kúsok od toho, aby vyplnili svoju 15,6-palcovú 4K IPS obrazovku s najväčšími hrdinami a zloduchmi všetkých čias so 100-percentnou farebnou škálou s RGB pre vernejšiu presnosť farieb. S displejom so svietivosťou až do 600 nitov, certifikáciou VESA® a Dolby Vision, ktorá vylepšuje zážitok zo sledovania vďaka úžasnému jasu, farbe, kontrastu a detailom, má Lenovo Legion Y740S 60 Hz obnovovaciu frekvenciu, takže hráči sa môžu rozlúčiť s rozmazanými obrázkami.

Živá kvalita obrazu spĺňa špecifikácie budúcej generácie vrátane až 32 GB pamäte DDR4 vrátane obrovskej úložnej kapacity 1 TB PCIe SSD2 a exkluzívneho tepelného dizajnu s päťbodovým senzorovým poľom a štvoritým ventilátorom pre štvornásobné ochladzovanie pri hraní graficky náročných titulov.

Zahrajte si online akčné hry pre viacerých hráčov v bojových arénach pod dokonalým uhlom prostredníctvom nového 180-stupňového flexibilného pántu.

 Lenovo Legion Y740S

Prenosný počítač Lenovo Legion Y740S, ktorý je k dispozícii v kovovom prevedení Iron Grey a s podsvieteným logom Lenovo Legion Y na vrchnej strane, váži 1,9 kg a ponúka zadné a bočné porty vrátane Thunderbolt ™ 3 pre uľahčenie pripojenia k vôbec prvému externému príslušenstvu od Lenovo: eGPU Lenovo Legion BoostStation.

Zmeňte akýkoľvek priestor na bojovú stanicu s podsvietenou klávesnicou, úzkymi rámami a úžasným pohlcujúcim zvukom s reproduktorovým systémom Dolby Atmos®, ktorý môže hráčom poskytnúť konkurenčnú výhodu.3 Hrajte najnovšie tituly s najvyšším počtom snímok za sekundu (FPS) pri napájaní z príslušenstva eGPU.4

eGPU, ktoré skvelo spolupracuje s ostatnými

Je pravdou, že počítač Lenovo Legion Y740S ostáva navonok elegantný a zároveň po pripojení k Lenovo Legion BoostStation podporuje neskrotené hranie. Zatiaľ čo užívatelia na cestách získajú výhody štíhleho a ľahkého prenosného počítača so systémom Windows 10, vaša výkonná stanica zostane v hráčskom dome pripravená na začiatok akcie.

Hliníkové telo so štýlovým a rozšíriteľným úložným krytom

Lenovo Legion BoostStation s grafikou NVIDIA® GeForce® alebo AMD® Radeon™, podporuje srdcervúce hranie s kompaktným a štýlovým priehľadným bočným panelom, je kompaktná a hodí sa na takmer akúkoľvek hraciu plochu s hmotnosťou iba 9,07 kg; je tiež 100% bez potreby náradia a umožňuje veľmi rýchle nabíjanie5. Funkcie zmiešanej reality (rozšírená alebo virtuálna realita) sú podporované príslušnými špecifikáciami prostredníctvom eGPU.

Okrem nového produktu Lenovo Legion Y740S s BoostStation ponúka Lenovo Legion Y740 Laptop Studio Edition poháňaný najnovšími grafickými procesormi NVIDIA GPU a Studio Drivers s ďalšími možnosťami pre nadšených hráčov.

Pre získanie úplnej nadvlády sú používatelia vyzvaní, aby pomocou vylepšenej verzie softvéru Lenovo Artery 2.0 spravovali základné efekty a pokročilé nastavenia svojich herných monitorov série Legion Y. So softvérom Lenovo Artery môžu používatelia tiež upravovať jas, kontrast a varianty zobrazovania na svojich viac obrazovkových displejoch a zvukových zariadeniach, ako aj ovládať nastavenia farieb a intenzity modrého svetla pre každú hru.

Ostaňte sústredení na hru s novým herným monitorom Lenovo Legion Y25-25, 24,5 – palcovým, Full HD IPS displejom vstavaným do nápadného, takmer bezokrajového šasi. Rozbaľte to s obnovovacou frekvenciou až do 240Hz – viac FPS znamená, že medzi monitorom a grafickou kartou prúdi viac dát a technológiou AMD® Radeon FreeSync™¹, ktorá pomáha eliminovať trhanie vo väčšine multiplayerových hier.

Herný monitor Lenovo Legion Y25-25

Herný monitor Lenovo Legion Y25-25 je dodávaný s antireflexným panelom, jasom až 400 nitov a je certifikovaný s TÜV® Rheinland Eye Comfort pre zníženie namáhania očí; jeho ergonomický stojan umožňuje nespočetné množstvo pohodlných hracích uhlov vrátane sklonu, zdvihu a otáčania a držiak VESA umožňuje zavesenie displeja na stene.

Herný monitor Lenovo G32qc

Zakrivené vizuály, ktoré sa ohýbajú pri každom vašom pohybe
­­
So zakrivenými monitormi sú hry pohlcujúcejšie a pohodlnejšie, pretože simulujú prirodzenejší zážitok zo sledovania pre vaše oči, krk a hlavu – umožňujúc hráčovi vidieť celú akciu naraz.

Či sa už jedná o spoločenského hráča, ktorý miluje multiplayerové tímové strielačky a neberie nič vážne, alebo skalného a súťaživého hráča, všetci si môžu vychutnať každú sekundu hrania na novom 31,5-palcovom hernom monitore Lenovo G32qc s takmer bezokrajovým rámom a rozlíšením obrazovky QHD (2560 x 1440) pre jasný obraz a vynikajúcu kvalitu obrazu. Pomocou širokého zorného uhla, jasu na obrazovke a vynikajúceho kontrastu zachyťte každý svoj pohyb.

Alebo sa rozhodnite pre robustný, ale kompaktný 27-palcový Full HD (1920 x 1080) displej na hernom monitore Lenovo G27c— oba monitory majú zakrivenie 1500R pre úplné ponorenie do hry.

Model Lenovo G27c, ktorý bol navrhnutý tak, aby poskytoval hranie bez trhania pomocou technológie AMD Radeon FreeSync⁶, je schopný dosiahnuť neuveriteľne vysokú obnovovaciu frekvenciu až do 165 Hz, čím sa pri hraní zbavíte rozptyľovania z trhaných obrázkov, pruhov a rozmazania pohybu. Zatiaľ čo herný monitor Lenovo G32qc ponúka rýchlu obnovovaciu frekvenciu 144 Hz – oba monitory dávajú používateľom vysokorýchlostnú reakčnú dobu 4 ms pre dokonalú prehľadnosť a pomáhajú eliminovať ghosting.

Oba zakrivené herné monitory, ktoré sú ponúkané v odtieni Raven Black, sú certifikované s TÜV Rheinland Low Blue Light a Flicker Free Certified, ktoré chránia zrak hráčov počas neprerušovaných hodín hrania. Sú k dispozícii s nastaviteľnými stojanmi pre ergonomické polohovanie a tiež s držiakom VESA, ak používatelia dávajú prednosť pripevneniu displeja na stenu. Ľahký prístup k HDMI, DisplayPortu a audio výstupu umožňuje plynulé pripojenie k herným zostavám pre lepší užívateľský zážitok.

Prispôsobte si hernú klávesnicu Lenovo Legion K300 RGB alebo použite vopred navrhnuté farby.

Príslušenstvo s inteligentnejším ostrím

Žiadny bojovník nie je kompletný bez správneho a drsného príslušenstva; spoločnosť Lenovo ponúka množstvo elitných herných doplnkov, ktoré im pomôžu ovládnuť bojisko a vyzerať pri tom štýlovo.

Začínajúc s vyladenou hernou myšou Lenovo Legion M600 Wireless s mimoriadne dlhou výdržou batérie⁷ a energickým 1000 Hz snímačom polohy, ktorý dramaticky znižuje latenciu pre bleskovo rýchle reakčné časy obvykle vyhradené pre káblové herné myši.

Zamerajte sa na skóre, nie na batériu pomocou svojho inteligentného portu USB-C s rýchlym nabíjaním, ktoré umožňuje až 10 hodín výdrže batérie s päť minútovým nabíjaním a až 200 hodín výdrže batérie pri úplnom nabití.⁷ Medzi ďalšie výhody hrania na bezdrôtovej myši Lenovo Legion M600 patrí inteligentný optický senzor (PixArt 3335), ktorý sa dá použiť na viacerých povrchoch a je schopný rýchlej reakcie až 400 palcov za sekundu bez preskočenia.

Zapnite / vypnite svetlá rýchlym kliknutím alebo zmeňte nastavenie myši pomocou prepínača DPI.

Získajte herné parametre, na ktorých záleží, ako je extrémna citlivosť až 16 000 bodov na palec (DPI), maximálne zrýchlenie 40G a navyše plnú ergonómiu s deviatimi ľavými a pravými tlačidlami. Je to ultrapresné – s mikrospínačmi, ktoré vydržia 50 miliónov kliknutí a s viac ako 16 miliónmi RGB farebných možností pre LED svetlá na koliesku a logu.⁸

Nová herná myš Lenovo Legion M300 RGB ponúka inteligentnejší dizajn pre pravákov alebo ľavákov a ponúka konkurencieschopný výkon, ktorý nie je náročný na peňaženku, zápästie a priľnavosť – bez ohľadu na to, či hráč uprednostňuje uchopenie dlaňou alebo pevný úchop.

Zahrajte si s ultra presnosťou s až 8 000 DPI a nastaviteľným sledovaním senzorov, solídnou 1 000 Hz frekvenciou snímania polohy a oceňte mikrospínače myši, ktoré zvládnu 10 miliónov kliknutí na ľavé a pravé tlačidlá. Objavte prispôsobiteľné RGB LED podsvietenie na logu Lenovo Legion8 a pohodlné tvarované mäkké bočné držadlá, ktoré zostanú suché aj po dlhom hraní – to je len niekoľko ďalších dôvodov, prečo bude táto nová a plne všestranná myš obľúbeným doplnkom.

Hrajte ako tí najlepší za menej s ľahkou a plnohodnotnou hernou klávesnicou Lenovo Legion K300 RGB9 s čistým minimalistickým dizajnom, zakriveným telom a prispôsobiteľným päťzónovým RGB osvetlením a svetelnými efektami. Dominujte s antighostingovou a programovateľnou 24-klávesovou rolovacou membránou, ktorá umožňuje súčasné príkazy.

Plne prispôsobiteľná s programovateľnými klávesmi s veľkým rozsahom až 20 miliónov stlačení počas celej životnosti a s drenážnymi otvormi odolnými voči rozliatiu, ktoré chránia používateľa – hráči nebudú môcť dať ruky preč vďaka prijemnému hmatovému pocitu, ktorým disponuje nová tichá klávesnica.

Cena a dostupnosť v Severnej Amerike10

  • 15-palcový Lenovo Legion Y740S začína s cenou 1099.99 dolárov ako konfigurácia na objednávku (CTO), a Lenovo Legion BoostStation eGPU začína s cenou 249.99 dolárov ako samostatné príslušenstvo alebo opcia k baleniu s grafickými kartami NVIDIA GeForce RTX2060 alebo AMD Radeon RX 5700 XT.Dostupnosť oboch sa očakáva od leta 2020.10
  • 25-palcový herný monitor Lenovo Legion Y25-25​ bude začínať s cenou 319.99 dolárov a jeho dostupnosť sa očakáva od júna 2020.10
  • 32-palcový herný monitor Lenovo G32qc bude začínať s cenou 319.99 dolárov a jeho dostupnosť sa očakáva od marca 2020.10
  • 27-palcový herný monitor Lenovo G27c bude začínať s cenou99 dolárov a jeho dostupnosť sa očakáva od marca 2020.10
  • Bezdrôtová herná myš Lenovo Legion M600 bude začínať s cenou 79.99 dolárov a jej dostupnosť zatiaľ nie je stanovená.10
  • Herná myš Lenovo Legion M300 RGB bude začínať s cenou 29.99 dolárov a jej dostupnosť zatiaľ nie je stanovená.10
  • Herná klávesnica Lenovo Legion K300 RGBbude začínať s cenou 49.99 dolárov a jej dostupnosť zatiaľ nie je stanovená.10

Značky: