Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť LG Electronics (LG) získala tento rok štyri ceny asociácie EISA (European Imaging and Sound Association). Už po štvrtýkrát za sebou tak boli ocenené OLED televízory, druhým rokom tiež rad smartfónov G Series. Prestížne ceny EISA Awards udeľuje každoročne porota zložená z 50 multimediálnych magazínov z dvadsiatich krajín Európy. Hodnotená je technológia, dizajn aj inovatívny prístup.

OLED a Super UHD Televízory: divácky zážitok na prvom mieste

V kategórii European Home Theatre TV zvíťazil model 4K OLED TV 65EG960V. Zakrivená uhlopriečka so 65 palcami ponúka nekonečný kontrast a farby ako živé. Jedinečný divácky zážitok podtrhujú samostatne nasvietené pixely, vďaka ktorým sú všetky farby vrátane čiernej úplne sýte a realistické, pohyb je plynulý a ostrý. Zvuk v spolupráci s HARMAN/KARDON dokreslia skvelý obraz tak, že dej filmu bezpochyby pohltí každého diváka. Elegantný dizajn Art Slim navyše poteší svojim minimalizmom, operačný systém webOS 2.0 pre Smart TV uľahčí všetko od nastavenia po počúvanie hudby či sledovanie filmov.

LG65EG960V_nowat

SUPER UHD model 65UF950V je víťazom kategórie European Smart TV 2015-2016. So svojimi 65 palcami a 4K kvalitou obrazu je to skvelý zástupca novej generácie inteligentných televízorov od LG. Kvalita obrazu tohto LCD televízora zaisťuje výborný divácky zážitok. Technológia Color Prime a LG Nano Spectrum vylepšujú farby a doslova oživujú obraz pred očami diváka. Vďaka tomu a tiež 4K upscaleru sa stáva sledovanie filmu podobne skvelým zážitkom ako v kine. WebOS 2.0 potom ponúkne príjemné a ľahko ovládateľné užívateľské prostredie. Ultra tenký dizajn a zvuk od HARMAN/KARDON sú ozajstnou čerešničkou na torte.

Mobilné zariadenia: skvelý dizajn i výkon

Vlajková loď LG G4 získala ocenenie predovšetkým pre svoj výnimočný fotoaparát. 16 megapixelov, laserové ostrenie (OIS 2.0) aj ohnisko 1.8 sú spoločne s možnosťou manuálneho nastavenia a formátu RAW jeho hlavnými prednosťami. Aj pri zlých svetelných podmienkach možno s G4 odfotiť perfektné snímky. Senzor CSS (Color Spectrum Sensor) prispôsobí vyváženie bielej farby a ďalších farieb tak, aby vznikol obraz so sýtymi farbami. Porota EISA ocenila aj nový IPS Quantum Display, vďaka ktorému je G4 skvelým multimediálnym zariadením.

LGG4SK-8

Medzi elegantne a nadčasovo navrhnuté produkty LG patria aj chytré hodinky LG Watch Urbane. Tie získali cenu v kategórii nositeľných zariadení. Kovové telo ukrýva 1,3″ guľatý Plastic OLED displej s rozlíšením 320 x 320 bodov a hustotou 245 ppi. Luxusný vzhľad dopĺňa výkon procesora Qualcomm Snapdragon 400 (1,2 GHz) a 4 GB pamäte.

Značky: