LG na výstave IFA ukázala svoje nové produkty a služby.

Výstavný stánok LG sa niesol v rámci označenia „Life, Reimagined“ (Život v novej podobe). Jeho veľká časť bola venovaná hrám. a to pomocou OLED obrazoviek v retro štýle v zóne „Flex Arcade“.

Zdroj: TOUCHIT.sk
LG Signature OLED 8K

Pri vstupe do stánku LG na veľtrhu IFA víta návštevníkov dychberúci OLED televízor evo Gallery Edition. Najväčší OLED televízor na svete, 97palcový model G2, dodáva domácej zábave celkom nový rozmer vďaka kvalite OLED obrazu so samosvietiacimi pixelmi, pokročilým technológiám spracovania obrazu na báze umelej inteligencie a pôsobivej mierke. Na veľtrhu IFA je k videniu aj niekoľko najnovších prémiových veľkoplošných televízorov LG, vrátane oceňovaného 88palcového televízora LG SIGNATURE OLED TV 8K.

Procesor AlphaZdroj: TOUCHIT.sk
Procesor Alpha 9 v 5-tej generácii

Boli sme vo vnútri tejto zóny a našli sme tu niekoľko herných staníc, kde sa dali vyskúšať nové konzolové hry aj oldschoolové klasiky na najmodernejších OLED televízoroch. Hlavnú pozornosť však viazal LG OLED Flex – ohybný 42-palcový OLED televízor. Tento ponúka 20 zakrivení v jednej obrazovke a celý rad funkcií zameraných na hráčov.

Po hraní sme si pozreli domáce spotrebiče, kde bola centrom pozornosti chladnička MoodUP. Táto inovatívna chladnička má dverné panely s LED, ktoré možno ovládať pomocou aplikácie ThinQ. Vybrať si môžete vlastnú farebnú schému alebo LG tému, ako je Sezóna alebo Miesto.

Súčasťou stánku LG bola aj lifestylová zóna, ďalej zóna zážitkov s najmodernejšími lifestylovými televízormi LG a audio riešeniami, ako sú napríklad bezdrôtový reproduktor LG XBOOM 360 a kusy nábytku a bytové doplnky od prémiovej holandskej značky Moooi.

Videli sme ale aj zariadenia ako je Shoe Styler a Shoe Case ako komplexné riešenie starostlivosti o obuv, modely práčok a sušičiek s umelou inteligenciou a Aero Furniture – čistička vzduchu „stolného typu“, ktorá stiera hranicu medzi nábytkom a zariadením starostlivosti o vzduch.

Zdroje: vlatné, LG

Prečítajte si tiež

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.