Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Motorola je odhodlaná poskytovať najmodernejšie technológie a zabezpečiť ich dostupnosť vo všetkých kategóriách smartfónov. Dnes, v rámci svojho záväzku k odolnosti, oznamuje, že celé portfólio zariadení Motorola na rok 2024 bude od druhej polovice roka vybavené sklom Corning® Gorilla® Glass.

Sklo Gorilla Glass vyvinula spoločnosť Corning Incorporated, jeden z popredných svetových inovátorov v oblasti materiálovej vedy. Už viac ako 15 rokov pomáha meniť spôsoby, akými ľudia komunikujú so svojimi smartfónmi. Mnohé smartfóny Motorola sú už vybavené sklom Gorilla Glass a toto oznámenie ďalej zdôrazňuje záväzok spoločnosti Motorola dodávať vysokokvalitné produkty, ktoré využívajú špičkové materiály a technológie. Toto partnerstvo nadväzuje aj na spoluprácu spoločnosti Lenovo so spoločnosťou Corning v kategóriách notebookov a tabletov tým, že na vybraných notebookoch a tabletoch Lenovo je použité sklo Gorilla Glass.

Od fotoaparátov a displejov až po procesory a softvér – spoločnosť Motorola starostlivo navrhuje každý smartfón, aby používateľom poskytla vyvážený zážitok zo smartfónu.

„Spotrebitelia dnes naďalej požadujú spoľahlivosť a odolnosť bez kompromisov v oblasti elegantného a moderného dizajnu,“ povedal Ruben Castano, Head of Customer Experience spoločnosti Motorola. „Používaním skla Corning Gorilla Glass vo všetkých franšízach spoločnosti Motorola chceme byť lídrom v tomto odvetví a zabezpečiť, aby mal každý spotrebiteľ prístup k odolnosti a pokoji v duši, ktoré prináša táto špičková technológia.“

Sklo Gorilla Glass svojou húževnatosťou a vynikajúcou odolnosťou pomáha vytvárať moderné dizajny smartfónov. Táto inovatívna technológia skla, ktorej dôverujú poprední výrobcovia smartfónov na celom svete, poskytuje výnimočnú odolnosť voči poškodeniu pri pádoch a poškriabaniu, pričom stále umožňuje citlivú odozvu na dotyk a pohlcujúce používateľské zážitky.

Značky: