Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Nikon Corporation s radosťou oznamuje uvedenie nových modelov monokulárnych pozorovacích ďalekohľadov MONARCH Fieldscope, ktoré zahŕňajú štyri monokuláre Fieldscope a tri okuláre navrhnuté exkluzívne pre tento rad.

Vďaka novej optickej konštrukcii prinášajú monokuláre MONARCH Fieldscope vysoký optický výkon a krištáľovo čistý obraz. Ako nástupné modely monokulárov ED82/EDIII prinášajú nové vzrušujúce zážitky z pozorovania prírody.

Ashampoo_Snap_2016.07.14_11h01m21s_001__web2016_3_nowat

Vďaka použitiu optického skla Nikon ED s extrémne nízkym rozptylom svetla, monokuláre MONARCH Fieldscope zaručujú obraz s bohatým kontrastom a realistické farby. U všetkých šošoviek a hranolov sú použité viacnásobné antireflexné vrstvy na dosiahnutie vynikajúcej priepustnosti svetla. Optimalizovaný systém zaostrovania umožňuje rýchlejšie a presnejšie zaostrenie.

Ashampoo_Snap_2016.07.14_11h01m32s_002__web2016_3_nowat

Okuláre MEP využívajú novú optickú konštrukciu a zahŕňajú systém šošoviek na vyrovnávanie poľa, ktoré umožňujú dosiahnuť konzistentnú ostrosť a čistotu obrazu v rámci celého zorného poľa a zároveň veľké predsunutie výstupnej pupily. Po nasadení na monokulár Fieldscope sú okuláre MEP vodotesné, vďaka čomu umožňujú bezpečné použitie aj počas neočakávaných zmien počasia.

Či už sa rozhodnete pozorovať vtáky alebo si vychutnať prírodné divadlo na nočnej oblohe, telo monokulárov Fieldscope vyrobené z hliníkovej zliatiny poskytuje odolnosť a robustnosť, ktoré sú priamo  navrhnutú pre skvelé zážitky v prírode. Bez ohľadu na to, ako ďaleko cestujete alebo aké náročné podmienky vás čakajú, monokuláre MONARCH Fieldscope sú navrhnuté tak, aby s vami držali krok.

Značky: