Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vysoký jas, žiadny filter, to sú silné stránky série inštalačných projektorov PA, z ktorej spoločnosť Sharp/NEC na veľtrhu ISE2023 predstavuje nový model PA1705UL.

Spoločnosť Sharp NEC Display Solutions Europe predstaví na veľtrhu ISE 2023 nový rad inštalačných LCD projektorov s vysokým jasom: NEC PA1705UL a NEC PA1405UL sú kompaktné, mimoriadne tiché modely na vizualizáciu na veľkej obrazovke. V kombinácii s profesionálnymi možnosťami integrácie sú nové modely bez filtrov pre takmer bezúdržbovú prevádzku s dlhou životnosťou, takže sú ideálne na použitie vo vysokom školstve, v podnikových zasadačkách a v sektore voľného času. Spoločnosť Sharp/NEC prvýkrát predstaví úplne nový laserový projektor NEC PA1705UL na veľtrhu ISE 2023 v Barcelone.

Nové modely série PA sú založené na technológii laserového svetla, ktorá zaručuje konzistentnú kvalitu obrazu počas dlhej životnosti a takmer bezúdržbovú prevádzku. Užívatelia si môžu vybrať zo širokej ponuky objektívov pre rôzne scenáre použitia a ovládací softvér ProAssist veľmi zjednodušuje inštaláciu a umožňuje jednoduchú správu profesionálnych funkcií a nastavení. Projektory sú navrhnuté bez filtrov a s úplne utesneným motorom, aby sa zabránilo vnikaniu prachu a zabezpečila sa bezchybná kvalita obrazu na celom plátne. Vďaka jasu 17 000 lúmenov premieta nový projektor PA1705UL ostrý a jasný obraz aj v jasnom prostredí.

„Obrovskou výhodou nových inštalačných projektorov je ich veľmi tichá prevádzka – sú určené na použitie v prostrediach, ako sú múzeá, posluchárne a zasadacie miestnosti – miestach, kde sa pozornosť divákov musí sústrediť na obsah bez toho, aby ich rušil hluk,“ povedal Gerd Kaiser, Senior Product Line Manager Large Venue and Digital Cinema projection v spoločnosti Sharp NEC Display Solutions Europe. „Nová séria PA poskytuje užívateľom kompaktné, ale výkonné a flexibilné riešenie na vytváranie pútavých projekcií – tešíme sa, že časť tejto novej série predstavíme na ISE a získame spätnú väzbu od našich komunít!“

Laserový projektor NEC PA1705UL bude po prvýkrát vystavený v stánku Sharp/NEC na veľtrhu ISE 2023 (stánok E600, hala 3), ktorý sa koná od 31. januára do 3. februára v španielskom meste Fira Barcelona. Nové projektory série PA budú k dispozícii od júla 2023.

Kvalita robí rozdiely – Sharp NEC Display Solutions.

Kompletný sortiment produktov spoločnosti Sharp/NEC nájdete TU.

Dostupnosť a distribúcia produktov:

Výrobky je možné zakúpiť v sieti distribútorov alebo predajcov Sharp/NEC.

Distribútori pre SK sú:

– AP Media SK – https://www.apmedia.sk/
– AT Computer SK – https://www.atcomp.sk/
– eDsystem SK – https://www.edsystem.sk/

3 roky záruka výrobcu:

Sharp/NEC ponúka štandardnú trojročnú záruku a je možné pridať predĺženú záruku výrobcu až na 5 rokov.
Výrobca tak ponúka najvyššiu bezpečnosť investície a veľmi nízke celkové náklady na vlastníctvo.
Spoločnosť Sharp/NEC ponúka pre svoje výrobky službu SERVICE PLUS – záväzok kvality.
Na vybrané projektory sa vzťahuje predĺžená bezplatná záruka výrobcu až na 5 rokov od registrácie na základe akcie do marca 2023, podmienky nájdete TU.

Servis výrobkov Sharp/NEC zabezpečuje spoločnosť:

IMPROMAT-COMPUTER s.r.o., Za Štadiónom 3, 900 01 Modra, SK
SR  Tel.: +421 948 657 147  

Značky: