Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Sharp NEC Display Solutions Europe oznámila uvedenie prvého LCD laserového inštalačného projektora pod značkou Sharp. Nový model vďaka efektívnemu dizajnu ponúka veľmi vysoký jas v kompaktných rozmeroch, tichý a energeticky nenáročný chod. Ideálne inštalácie zahŕňajú korporátne auditóriá, univerzity, múzeá, interaktívne projekcie a videomapping.

Sharp A201U zobrazuje farebný priestor takmer zodpovedajúci štandardu DC-P3, čo predstavuje najväčší gamut LCD projektorov v tejto triede. Je jediným LCD projektorom na trhu, ktorý využíva RB laserový zdroj. Živé červené farby a vynikajúci farebný priestor vytvárajú pozoruhodne realistické obrazy aj pri jase 20K lúmenov a rozlíšení WUXGA. Model A201U je vybavený najnovším optickým modulom s certifikáciou IP5X, ktorý je chránený aj pred tými najjemnejšími prachovými časticami. Výrazne vysoký farebný jas je udržiavaný pre dlhodobý výkon projekcie bez potreby čistenia filtrov. Používatelia majú k dispozícii niekoľko možností objektívov z portfólia Sharp/NEC, ako aj kompatibilitu so staršími objektívmi z radu PA.

Sharp A201U taktiež ponúka výnimočné vizualizačné možnosti: flexibilná možnosť voľného naklonenia a inštalácie na výšku, jedinečné geometrické korekcie, obraz v obraze, skladačky obrazov do mozaiky a korekciu pomocou kamery. Inštaláciu uľahčuje rozhranie HDBaseT-out, ktoré umožňuje reťazenie viacerých projektorov pomocou sieťových káblov k jednému zdroju. Model taktiež podporuje ProAssist, ktorý zjednodušuje nastavenie projektora a úpravy systémových nastavení. Pomocou ProAssist je možné ľahko spravovať úpravy obrazu, nastavenia objektívu, geometrické korekcie, úpravu prekrytia, farebnú uniformitu, vyváženie bielej u viacerých projektorov a automatickú korekciu dvoch projektorov na základe kamery.

„Sme veľmi hrdí na uvedenie tohto nového inštalačného projektora, ktorý je unikátny na trhu a navrhnutý pre efektívnosť – jeho malá veľkosť vyniká pri vysokom jase a nízkej spotrebe energie,“ hovorí Gerd Kaiser, Senior Product Line Manager Large Venue Projectors v spoločnosti Sharp/NEC. „Rovnako ako pri všetkých našich nových produktoch, aj tento model značky Sharp je hlboko zakorenený v odkaze kvality, udržateľnosti a odbornosti v oblasti projektorov značky NEC. So širokým farebným priestorom, vysokým jasom a rozlíšením a prachotesným optickým modulom bez filtrov je A201U ideálny pre každého, kto potrebuje nové riešenie pre projekcie v múzeách, interaktívne projekčné mapovanie, korporátne alebo univerzitné auditóriá.“

Inštalačný projektor Sharp A201U bude k dispozícii v decembri 2024.

Pre viac informácií navštívte naše webové stránky: 

Kvalita robí rozdiely – Sharp NEC Display Solutions.

Kompletný sortiment produktov spoločnosti Sharp/NEC nájdete TU.

Dostupnosť a distribúcia produktov:

Výrobky je možné zakúpiť v sieti distribútorov alebo predajcov Sharp/NEC.

Distribútori pre SK sú:

– AP Media SK – https://www.apmedia.sk/
– AT Computer SK – https://www.atcomp.sk/
– eD System SK – https://www.edsystem.sk/

3 roky záruka výrobcu:

Sharp/NEC ponúka štandardnú trojročnú záruku a je možné pridať predĺženú záruku výrobcu až na 5 rokov.
Výrobca tak ponúka najvyššiu bezpečnosť investície a veľmi nízke celkové náklady na vlastníctvo.
Spoločnosť Sharp/NEC ponúka pre svoje výrobky službu SERVICE PLUS – záväzok kvality.

Sharp/NEC servis a podpora

Servis výrobkov Sharp/NEC zabezpečuje spoločnosť:

IMPROMAT-COMPUTER s.r.o., Za Štadiónom 3, 900 01 Modra, SK
SR  Tel.: +421 948 657 147  

Značky: