Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Sharp NEC Display Solutions Europe predstavuje dva nové laserové projektory Sharp.

Profesionálne inštalačné projektory Sharp X141Q a Sharp X171Q ponúkajú rozlíšenie 4K+, vylepšený kontrast DLP a vynikajúce spracovanie obrazu s vysokou hustotou pixelov a dokonalým podaním čiernej farby vďaka technológii „shifting“ čipu. Vďaka týmto vlastnostiam sú ideálne na inštaláciu na univerzitách a vo firmách, ale aj v múzeách a interaktívnych inštaláciách.

Nové projektory s laserovou technológiou RB zobrazujú najostrejšie detaily a najvernejšie farby pre každú rokovaciu alebo univerzitnú miestnosť. Ostré rozlíšenie 4K+ zaručuje dokonalú čistotu obrazu, vďaka čomu sa ľahko zobrazuje aj veľmi detailný obsah, zatiaľ čo laserový zdroj svetla ponúka vynikajúci farebný výkon so živými odtieňmi červenej. Tieto modely sú vybavené novou technológiou DLP High Efficiency Pixel (HEP), ktorá zvyšuje kontrast DLP a ponúka lepšiu kompatibilitu s infraštruktúrou WUXGA.

Laserová technológia RB je vysoko efektívna pri reprodukcii prirodzených odtieňov, minimalizuje spotrebu energie a zároveň dosahuje brilantné farby aj pri vysokých úrovniach jasu. Stabilný obraz je zaručený počas celej životnosti projektora vďaka utesnenému optickému komponentu s certifikátom IP6X, ktorý tiež minimalizuje potrebu údržby.

Kompaktný a ľahký dizajn tohto projektora ponúka všetky profesionálne funkcie na jednoduchú inštaláciu a presné nastavenie. Pre inštitúcie vyššieho vzdelávania, múzeá a konferenčné miestnosti ponúkajú modely Sharp X141Q a X171Q spoľahlivý dlhodobý výkon s mimoriadne nízkymi celkovými nákladmi na vlastníctvo. Vďaka ich prepracovanej konštrukcii kontrastujú ich malé rozmery s vysokým výkonom pri nízkej spotrebe energie.

„Naše dva nové modely projektorov Sharp poskytujú výkonnú a efektívnu projekciu s najostrejšími detailmi a potvrdzujú náš trvalý záväzok ku kvalite, službám a udržateľnosti,“ povedal Gerd Kaiser, Senior Product Line Manager Large Venue Projectors v spoločnosti Sharp NEC Display Solutions Europe. „S novými modelmi ponúkame úplne novú generáciu objektívov, ktoré umožňujú optimálne zobrazenie rozlíšenia 4K+ a vysokú úroveň jasu. Sú ideálne na použitie vo vyššom vzdelávaní a firemnom prostredí, ako aj v múzeách a interaktívnych inštaláciách“

Projektor Sharp X141Q bude k dispozícii od októbra 2024.

Sharp X171Q bude nasledovať v decembri 2024.

Viac informácií nájdete na našej webovej stránke https://www.sharpnecdisplays.eu/p/cz/cs/launch/rp/new-sharp-projectors.xhtml.

Kvalita robí rozdiely – Sharp NEC Display Solutions.

Kompletný sortiment produktov spoločnosti Sharp/NEC nájdete TU.

Dostupnosť a distribúcia produktov:

Výrobky je možné zakúpiť v sieti distribútorov alebo predajcov Sharp/NEC.

Distribútori pre SK sú:

– AP Media SK – https://www.apmedia.sk/
– AT Computer SK – https://www.atcomp.sk/
– eD System SK – https://www.edsystem.sk/

3 roky záruka výrobcu:

Sharp/NEC ponúka štandardnú trojročnú záruku a je možné pridať predĺženú záruku výrobcu až na 5 rokov.
Výrobca tak ponúka najvyššiu bezpečnosť investície a veľmi nízke celkové náklady na vlastníctvo.
Spoločnosť Sharp/NEC ponúka pre svoje výrobky službu SERVICE PLUS – záväzok kvality.

Sharp/NEC servis a podpora.

Servis výrobkov Sharp/NEC zabezpečuje spoločnosť:

IMPROMAT-COMPUTER s.r.o., Za Štadiónom 3, 900 01 Modra, SK
SR  Tel.: +421 948 657 147