Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Synology oznamuje dostupnosť zariadenia HD6500, prvého zástupcu rady HD určeného pre potreby super rozsiahlych úložísk.

Vďaka podpore kapacity až 960 TB v jednom ráme umožňuje 60-šachtové zariadenia HD6500 veľkosti 4U vytvoriť úložisko na úrovni petabajtov a jednoduchým spárovaním s až 4 ďalším​i 60-šachtovými rozširovacími jednotkami RX6022sas je možné dosiahnuť vo veľkosti 20U kapacitu cez 4 PB. Zariadenie HD6500 dokáže dosiahnuť rýchlosť sekvenčného čítania cez 6688 MB/s a sekvenčného zápisu 6662 MB/s¹ – ide tak o extrémne výkonné riešenie určené pre scenáre vyžadujúce prácu s ohromnými objemami dát, napríklad rozsiahle úložisko pre štúdiá, zálohovanie videozáznamov zo sledovania alebo zálohovania kancelárskych počítačov vo firme.

“Zariadenie HD6500 skutočne posúva hranice škálovateľného úložiska,” uviedol Jason Fan, produktový manažér spoločnosti Synology. “Jeho jednoduchosť – ide prakticky o zariadenie typu plug-and-play – uľahčuje integráciu do existujúceho IT prostredia bez toho, aby boli potrebné dodatočné školenia. Vďaka operačnému systému DSM 7.1 ponúka zariadenie HD6500 rovnaké riešenia pre komplexnú správu a zálohovanie dát, na ktoré boli naši zákazníci zvyknutí, teraz však v superveľkom balíčku.”

Zariadenie HD6500 je navrhnuté pre používanie pevných diskov Synology HAS5300 SAS a jeho ovládače úložiska, firmvér aj operačný systém boli dôkladne optimalizované a overené tak, aby sa zabezpečil dlhodobý výkon, spoľahlivosť a integrita dát. Implementácia duálneho zdroja napájania, podpora viaccestného SAS, správa pripojenia mimo pásmo a dva nezávislé systémové disky vytvárajúce redundanciu, ktorá zabezpečuje konzistentnú a spoľahlivú dostupnosť dát a služieb.

Dva porty 10GbE RJ-45, tri porty Gigabit Ethernet a možnosť rozšírenia až o 10 ďalších portov 10GbE SFP+/RJ-45 a 25GbE SFP28 alebo Fibre Channel zabezpečujú, že model HD6500 porastie spoločne s požiadavkami vašej firmy.

Zariadenie HD6500 je už teraz dostupné prostredníctvom partnerom a distribučných sietí spoločnosti Synology. Ďalšie informácie o zariadení HD6500 sú uvedené na stránke https://www.synology.com/products/HD6500

  1. Hodnoty výkonu boli získané v rámci interného testovania spoločnosti Synology. Skutočný výkon sa môže líšiť podľa testovacieho prostredia, používania a konfigurácie. Ďalšie informácie sú uvedené v grafoch výkonu.
  2. Najnovšie informácie o kompatibilite sa nachádzajú na webovej stránke https://www.synology.com/compatibility.

Značky: