Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TCL Electronics, jeden z dominantných hráčov na globálnom trhu televízorov a popredná spoločnosť v oblasti spotrebnej elektroniky, sa za obdobie 1. až 3. štvrťrok tohto roku dostala v kategórii 98palcových televízorov na prvé miesto s najväčším podielom na trhu.

Spoločnosť TCL sa taktiež umiestnila na prvom mieste vo Francúzsku, Taliansku, Austrálii a Pakistane, pokiaľ ide o predajné výsledky na trhu 98-palcových televízorov, čo jej teraz zabezpečuje vedúcu pozíciu v celkovom hodnotení.

Pod heslom „Inspire Greatness“ spoločnosť TCL naďalej poskytuje vysokokvalitné produkty a prevratné inovácie, ktoré hrajú kľúčovú rolu v živote spotrebiteľov, pretože im umožňujú zvýšiť zážitok zo sledovania filmov vďaka technológiám inšpirovaným kinom.

Na veľtrhu IFA 2022 predstavila spoločnosť TCL 98palcový televízor QLED TV 98C735, najväčší model zo svojej kolekcie XL. Vďaka vynikajúcemu rozlíšeniu QLED 4K, špičkovému 100% farebnému objemu a ohromujúcemu jasu umožňuje spotrebiteľom vychutnať si pohlcujúci zážitok zo sledovania s úžasnou kvalitou obrazu a dych berúcim kontrastom. Jeho displej IMAX Enhanced spĺňa najvyššie certifikačné štandardy pre rozlíšenie a obnovovaciu frekvenciu, takže sa športoví fanúšikovia stanú divákmi v prvom rade, ako by boli na štadióne, a milovníci filmov si môžu cez tohtoročné sviatky vychutnať filmový zážitok doma.

Televízory TCL z kolekcie XL s úchvatne veľkou obrazovkou sú určené pro športových nadšencov, ktorí môžu osláviť tohtoročný futbalový sviatok doma, ako vedľa ihriska, bez toho aby museli opustiť svoj pohodlný gauč.

Kolekcia XL je taktiež navrhnutá pre zobrazenie rýchlych, akčných scén v ich prirodzenej rýchlosti, čo poskytuje úchvatný zážitok z filmov a videohier.

Pozícia spoločnosti TCL ako lídra na trhu 98palcových televízorov bude aj naďalej prekvitať vďaka technologickým inováciám a synergiám s ďalšími kategóriami produktov, ako sú napríklad soundbary, ktoré ďalej zvyšujú zážitok zo sledovania tým, že vytvárajú plne integrované a pohlcujúce prostredie.

Značky: