Oba produkty majú Apple MFI certifikáciu, čo zaručuje bezproblémovú funkčnosť a kvalitu spracovania

Čítačka pamäťových kariet – Team Group MoStash Reader WGO4

Keďže žiadne iOS zariadenie pamäťové karty nepodporuje, takáto čítačka je veľmi jednoduchým a praktickým riešením, ktoré umožní kopírovať rôzne dáta z alebo do telefónu. Je kompaktná (36,2 x 18,2 x 7,6 mm / hmotnosť 10 gramov) a kompatibilná so všetkými microSD kartami. So zariadeniami komunikuje prostredníctvom Lightning konektora, ktorý pri prenose dát nedosahuje obrovské rýchlosti, ale na bežný presun, aj väčších dát, je to plne dostačujúce. Výrobca udáva prenosovú rýchlosť: 30 Mbps – čítanie / 20 Mbps – zápis. To je však diskutabilné, pričom záleží aj od typu pamäťovej karty. Max. kapacita vloženej microSD karty obmedzená nie je.

Čítačku pripojíte ku všetkým iOS zariadeniam s Lightning konektorom, ale k správnej funkčnosti je potrebná aj aplikácia – MoStash Reader, ktorá je v AppStore dostupná zdarma. Aplikácia ponúka zabezpečenie pomocou touchID, podporu 3D touch, automatické zálohovanie súborov, správu súborov, a tiež šifrovanie/dešifrovanie vybraných súborov.  MoStash Reader podporuje viac ako 40 formátov súborov, ktoré je možné priamo v aplikácii otvárať alebo prehrávať. Svojím spôsobom poslúži aj ako multimediálny prehrávač. Čítačka sa bude predávať v bielom a čiernom prevedení. Cena zatiaľ nie je známa.

Multifunkčný kábel Team Group WC0C

Ďalšou novinkou je odolný a multifunkčný kábel WC0C s Apple MFI certifikáciou. Dátový a nabíjací kábel spája tri rôzne konektory, pričom základom je microUSB konektor. Naňho je možné podľa potreby nasadiť USB-C alebo Lightninig konektor. Kábel má kvalitné spracovanie s vojenskými štandardmi, čiže ani hrubšie zaobchádzanie mu neublíži. Samotné konektory a spojovacie články sú z tvrdeného hliníku, ktorý odoláva oxidácii. Vnútornú časť kábla (žili) tvoria chránené medené zväzky, ktoré znižujú energetické straty. K dispozícii budú tri farebné prevedenia – zlatá, šedá a červená. Cena zatiaľ nie je známa.

Zdroj: TeamGroup.com

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE