Webové rozhranie prináša nový vylepšený vzhľad.

Redizajn prináša veľa kozmetických zmien a vychytávok. Niektoré funkcie sa v aplikácii nachádzajú na novom mieste, no najväčšou viditeľnou zmenou je podobnosť s mobilnou verziou aplikácie. Švédska spoločnosť odhalila, že nová aktualizácia prichádza po mesiaci vývoja. Pole Hľadať už nie je v stavovom riadku. Umiestnené je na ľavej bočnej strane, priamo medzi Domov a Vaša knižnica. To znamená, že funkcie Prechádzať a Rádio boli presunuté do ponuky v ľavom hornom rohu.

Pridávanie skladieb do zoznamov je tiež jednoduchšie – funkcia drag-and-drop myšou rýchlo presunie skladbu do požadovaného zoznamu. Jednou z najlepších funkcií služby Spotify Premium je možnosť ukladať zoznamy skladieb do mobilných zariadení. Teraz to bude možné robiť aj na počítači. Pribudlo teda tlačidlo Stiahnuť a aj ďalšie možnosti, ktoré je možné používať v kombinácii klávesových skratiek Ctrl +? alebo Command +?, v závislosti od zariadenia.

Nový redizajn sa začína postupne uvoľňovať pre všetkých používateľov na celom svete, ale môže trvať týždne, pokým sa dostane do všetkých zariadení.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

B&O Beoplay HX oficiálne: Nové slúchadlá s výdržou až 40 hodín

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.