Bang & Olufsen uvádza Beoplay HX, prémiové slúchadlá s ANC.

Pri zapnutom aktívnom potlačení hluku môžu na jedno nabitie vydržať až 35 hodín. Vypnutím tejto funkcie sa doba prehrávania predĺži na 40 hodín. HX sú určené na dlhodobé nosenie. Hlavový most má v strede reliéfnu komfortnú zónu. Náušníky sú vyrobené z jahňacej kože a vyplnené pamäťovou penou. Hmotnosť slúchadiel je pomerné vysoká. Majú 285 gramov. Beoplay HX každopádne obsahujú na mieru vyrobené 40 mm meniče s neodýmovými magnetmi. K dispozícii sú štyri mikrofóny, ktoré dokážu zachytiť hlas a zaistiť čistý zvuk počas telefonovania.

Pokiaľ sa vrátime ešte k ANC, tak to je možné upraviť v aplikácii Bang & Olufsen alebo na samotných slúchadlách. Pravé slúchadlo má dotykové ovládanie hlasitosti a prehrávania, no tiež je možné prostredníctvom neho prijímať a ukončovať hovory. HX sú vybavené Bluetooth 5.1 a duálnym pripojením. Spárovanie je jednoduché, pretože slúchadlá podporujú Google Fast Pair, Microsoft Swift Pair a tiež riešenie od Applu.

Bang & Olufsen Beoplay HX sú pomerne drahé. Ich cena je 499 eur. Pokiaľ vás nové slúchadlá Beoplay HX zaujali, môžete si ich bližšie pozrieť na stránke B&O.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Recenzia Sony WH-1000XM4: Kvalita a top možnosti v hlavových slúchadlách

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.