Nový plán predplatného na audioknihy by mohol firme pomôcť.

Firma chce pripútať svojich zákazníkov ešte viac a s audioknihami sa jej v tom darí. Minimálne v USA, keďže tu je tento program dostupný. Po spustení audiokníh v ponuke Spotify, stúpol počet predplatiteľov. Zvýšenie o 45 % je nezanedbateľné a firma sa rozhodla priniesť ďalší plán.

Za 9,99 USD je k dispozícii knižnica s viac ako 200 000 audioknihami. Je tu však limit na 15 hodín počúvania. To by mohlo vystačiť aj na hrubšie knihy. Na našom trhu sa dajú audioknihy kúpiť cez kníhkupectvá alebo napríklad cez službu Audiolibrix. Tá má vlastnú aplikáciu a je to jedna z najlepších ciest, ako si vypočuť knihy. Sú totiž nahovorené v profesionálnej kvalite a je to počuť.

Služba integruje aj podcasty. Na Slovensku sa dá Spotify používať práve v súvislosti s podcastmi a hudbou. Čoraz viac vysielateľov takéhoto obsahu sa presunulo na Spotify či iné platformy. Jedným z dôvodov je ukončenie aplikácie Google Podcasty. Tá sa zlučuje s Apple Music a Google chce ponúknuť jednoduchý prechod na svoju platformu.

Spotify widget pre iOS 16Zdroj: Spotify
Spotify widget pre iOS 16

Zdroj: Spotify

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.