Používateľské prostredie bude intuitívnejšie a prehľadnejšie.

Spotify, ako jedna z popredných streamovacích platforiem, oznámila svoje plány, ktoré prinesú zmeny na domovskú obrazovku aplikácie pre Android. Nové prostredie sa dostane nielen do sekcie Hudba, ale bude sa týkať aj Podcastov. Tieto zmeny budú samozrejme neskôr dostupné aj pre používateľov systému iOS.

Hudobná služba má čoskoro jej používateľom uľahčiť prechádzanie obsahom, ktorý hľadajú či už v Hlavnom centre odporúčaní, alebo na Domovskej stránke. Portál PhoneArena informuje, že novinka má prispieť k ešte presnejším individuálnym odporúčaniam, vďaka čomu budú mať používatelia poruke ešte viac svojej obľúbenej hudby.  

V sekcii Hudba bude k dispozícii jednoduchý prístup k návrhom, ktoré budú založené na hudobnom vkuse každého jedného používateľa služby. K dispozícii budú aj odporúčania na konkrétne hudobné albumy a zoznamy skladieb, spolu s tlačidlami na ich jednoduché zdieľanie, lajkovanie a okamžité prehrávanie hudby.

Nezabudlo sa ani na čoraz populárnejšie podcasty. Aktualizácia prináša vítané zmeny, ktoré prispejú k tomu, že už nezmeškáte žiadnu epizódu zo svojej obľúbenej relácie. Všetky nové časti budú totiž sústredené na jednom mieste. Okrem toho sa do nového prostredia dostanú aj personalizované návrhy podcastov.

Zdroj dodáva, že nové centrum takisto umožní poslucháčom čítať popisy epizód, ukladať ich do zložky Tvoje epizódy a začať prehrávať podcasty bez toho, aby opustili stránku.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.