Spoločnosť Spotify vylepší svoju bezplatnú verziu hudobnej služby pre používateľov mobilných zariadení.

Spotify, po nedávnom odhalení neoprávneného využívania spoplatnenej služby veľkým množstvom používateľov prehodnotila svoj postoj. Poslucháči, ktorí uprednostňujú bezplatnú verziu streamovaného obsahu, sú pre spoločnosť Spotify veľmi dôležití, a preto sa spoločnosť rozhodla zlepšiť bezplatnú verziu.

Spoločnosť teraz pripravuje bezplatnú verziu , ktorá uľahčuje používanie na mobilných zariadeniach. Zdroje blízke spoločnosti Spotify potvrdzujú tieto informácie a tvrdia, že oficiálne oznámenie a uvedenie do prevádzky sa očakáva už za pár týždňov.

Ďalšie podrobnosti o zmenách pri bezplatnom využívaní Spotify nie sú momentálne k dispozícii, ale spoločnosť bola často kritizovaná umelcami za bezplatné šírenie hudby. V skutočnosti spoločnosť Spotify v minulom roku nútila vydavateľstvá, aby umelci neuvoľňovali svoje najnovšie počiny na bezplatnú hudobnú službu.

Nedávne ohlásenie akcie v New Yorku, ktoré je naplánované na 24. apríla naznačuje, že spoločnosť by mohla predstaviť inteligentný reproduktor. Spotify však môže využiť túto príležitosť aj na oznámenie zmien vo svojej bezplatnej služby.

zdroj: gsmarena

Prečítajte si aj:

Huami Amazfit Stratos: Hodinky, ktoré zaujmú skvelou výbavou a nízkou cenou

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.