Po dlhšej dobe sa problémy nevyhli ani tejto hudobnej aplikácii.

Možno ste si všimli, že od poslednej aktualizácie, čo už bude niekoľko dní, sa prestal zobrazovať spodný riadok s prehrávaným obsahom. Podľa webu Phone Arena sa to deje na telefónoch Samsung Galaxy a Google Pixel. Chyba sa týka verzie Spotify 8.7.20.1261.

Z vlastnej skúsenosti vieme potvrdiť problémy na smartfónoch Samsung a Xiaomi. Podľa dostupných informácií to nebude otázka telefónov a miestnej kompatibility ale aplikácií. Na všetkých bol systém Android 12, či sú používatelia Android 11 o túto chybu ušetrení, nám nie je známe. Chybu odstráni až ďalšia aktualizácia. Aspoň nateraz takýto scenár predpokladáme. Aktualizácia je z dňa 8.4.2022 a výrobca vydáva pravidelné aktualizácie. Niekedy bez viditeľných zmien, pravdepodobne ide o servisné zásahy.

Panel s prehrávanou skladbou sa zobrazuje pri novom zapnutí aplikácie. Po jej minimalizovaní na pozadie a jej nové zapnutie do popredia, sa už tento panel neukáže. Obsah aj naďalej hrá. Doteraz je jediný spôsob aplikáciu vypnúť cez multitaskingové menu a odstrániť ju ako proces s tým, že sa preruší aj prehrávanie hudby. Následné zapnutie znova vráti spodný panel. Opäť do chvíle než aplikáciu nedáte do pozadia. Jediné riešenie bude teraz počkať na aktualizáciu.

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.