Umožní efektívnejšie vyhľadávanie v rámci celého obsahu.

Aplikácia Spotify už niekoľko rokov nezaznamenala výrazné zmeny v dizajne, pravidelne však dostáva čiastočné aktualizácie. Najnovšie osvieženie dostáva knižnica, ktorá bola naposledy aktualizovaná v roku 2019. Trend je neúprosný – má sa prispôsobiť čoraz viac obľúbenejším podcastom.

Vďaka najnovšej aktualizácii je knižnica v Spotify oveľa prehľadnejšia. Komplexná stránka knižnice teraz zobrazuje zoznamy skladieb, umelcov a albumy v jednom informačnom kanáli na základe naposledy prehrávaného obsahu.

Spotify redizajn knižnice

Spotify redizajn knižnice, Zdroj: AndroidPolice

Tri karty zostávajú v hornej časti pre prípad, že by ste sa chceli konkrétne venovať jednej sekcii, ale to tiež znamená, že môžete jednoducho prehľadávať všetky kategórie (vrátane podcastov). Tlačidlo „Vytvoriť zoznam skladieb“ sa tiež presunulo do pravého horného rohu vedľa nového tlačidla vyhľadávania.

Každá obrazovka má v hornej časti informačného kanála selektor, ku ktorému je teraz oveľa ľahší prístup, a taktiež je tu nová možnosť zobrazenia ponuky v mriežke. Celkovo to vyzerá ako značné zlepšenie oproti súčasnému rozhraniu knižnice, aj keď nie je jasné, či / kedy sa táto zmena prejaví u všetkých používateľoch. 

Keďže ide pravdepodobne o test na strane servera, novinka nie je viazaná na konkrétnu verziu aplikácie.

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Podcast Dotyk: Ako sme šťastne prežili 6 rokov

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.