Spotify Wrapped, alebo v kocke, nájdete už teraz priamo v aplikácii.

Koniec roka sa nezadržateľne blíži, a je prirodzené, že začíname postupne rekapitulovať všetko, čo sa nám udialo nielen v súkromnom, ale aj pracovnom živote. Rekapituláciu roka pre svojich používateľov pripravila aj hudobná platforma Spotify, ktorá prináša Wrapped, alebo „V kocke„, ktorá ukáže prehľad vašej najpočúvanejšej hudby spolu s ďalšími informáciami. Spotify “v kocke“ tento rok prichádza s prepracovaným dizajnom a novými funkciami. 

Spotify Wrapped 2023 používateľom aplikácie prináša ročný prehľad o najpočúvanejších skladbách, ktorý obsahuje aj podrobnosti o najobľúbenejších interpretoch a podcastoch v novom vylepšenom dizajne. Tento modernejší, a už na prvý pohľad krajší dizajn vás prevedie nielen zvyčajnou štatistikou o najpočúvanejších skladbách a reláciách, ale teraz poskytne aj ďalšie zaujímavej informácie.

Na začiatku prehľadu „Ja v roku 2023“ je používateľ informovaný o počte žánrov, ktoré v roku 2023 počúval, avšak Spotify aj ukáže, na ktorom mieste ste ich počúvali najčastejšie. Vzápätí sa poslucháč dozvie koľko skladieb si tento rok vypočul, ale zároveň sa aj dozvie, ktorý interpret bol jeho najobľúbenejší. Okrem týchto zaujímavých štatistík získa informácie o tom, koľko času strávil počúvaním svojej obľúbenej hudby, ale aj to, v ktorom mesiaci bol v aplikácii najaktívnejší.

To však nie je ani zďaleka všetko. Pokiaľ sa chcete dozvedieť všetky dôležité detaily o vašich návykoch pri počúvaní počas tohto roka, otvorte aplikáciu Spotify vo svojom smartfóne a kliknite vpravo hore na ponuku “V kocke. Následne sa vám zobrazí filmový pás so všetkými vašimi štatistikami, ktoré si viete počas prehrávania zastaviť, posunúť dopredu alebo sa vrátiť na začiatok. 

Tvoj rok 2023 v kocke” môžete preskúmať už teraz nielen v aplikácii pre smartfóny, ale aj na webe.

Zdroj: Spotify

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.