Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Sychravé jesenné dni pomaly strieda autenticky chladné počasie a teploty okolo nuly, čo znamená len jediné – je čas zabaliť sa do deky so svojou obľúbenou knihou.

Klasická papierová kniha je už však pre moderného čitateľa pasé a radšej siahne po elektrickej čítačke. Tie však často nie sú lacný špás, a navyše funkciu e-knihy má dnes zabudovanú každý lepší smartfón. Aj preto sa výrobca Huawei rozhodol do svojej platformy AppGallery zahrnúť rôzne knižné aplikácie, ktoré si môžete jednoducho stiahnuť priamo do svojho smartfónu.

BookBeat: Čítanie a neobmedzené počúvanie audiokníh

Pre čitateľov večne v pohybe môžu byť audioknihy počas jesenných dní tou najvhodnejšou alternatívou. Pri prechádzkach vonku v prírode alebo len pri leňošení doma na gauči uspokoja audioknihy všetky vaše čitateľské potreby. Vďaka BookBeatu máte prístup k 800 tisícom titulov v rámci e-kníh a audiokníh, s rozmanitými žánrami, do ktorých sa môžete ponoriť. Čítanie a počúvanie kníh je možné aj offline, bez nutnosti pripojenia k internetu. Môžete si vytvoriť až 5 profilov a ten svoj zdieľať s celou rodinou.

Wattpad: Platforma pre čitateľov a autorov

Filmy, knihy a seriály na jeseň skrátka neodmysliteľne patria. Možno už ste počuli o filme The Kissing Booth na Netflixe, o seriáli Ľahké ako pierko na HULU alebo o knižnej sérii After od Anny Todd. Na streamovacích platformách dosiahli širokú popularitu. Málokto ale vie, že majú spoločné to, že boli najprv publikované na Wattpade. To, čo bolo spočiatku úzko spätou komunitou čitateľov a spisovateľov, sa teraz premenilo na kolísku pre začínajúcich spisovateľov. Prostredníctvom platformy môžu čitatelia nájsť podobne zmýšľajúcich priateľov a tým čítanie premeniť na spoločenskú aktivitu.

Legimi: Virtuálne knihy v textových a audio formátoch

Legimi je aplikácia na čítanie, ktorá ponúka elektronické knihy, audioknihy aj synchrobooky (hybridný formát elektronickej knihy a audioknihy). Užívatelia Legimi si môžu v aplikácii vytvárať svoju vlastnú knižnicu, ktorá môže byť plná krimi, fantasy, literatúry faktu, románov, kníh pre deti a mládež, sprievodcov či jazykových príručiek. Aplikácia je vybavená šikovnými funkciami, ktoré využívajú pokročilé štatistiky a sledujú koľko ste toho prečítali a počúvali, čím lepšie porozumiete svojmu štýlu čítania. Pre čo najpohodlnejšie čítanie si v aplikácii Legimi môžete nastaviť štýl a veľkosť písma alebo môžete prepínať medzi denným a nočným režimom.

SQUID: Pre čitateľov, ktorí chcú zostať v obraze

Squid je skvelou voľbou pre všetkých čitateľov, ktorí vyhľadávajú najnovšie spravodajstvo či trendy z časopisov. Môžete si tu navrhnúť svoj vlastný spravodajský kanál, čím vyberiete len ten obsah, ktorý vás zaujíma. Squid tiež umožňuje prihlásenie sa na odber obľúbených spravodajských zdrojov z rôznych kategórií a krajín. S viac ako 100 rôznymi spravodajskými kategóriami, ako je šport, móda či technológia, budete so Squid vždy v obraze. Squid je tiež agregátorom správ pre služby Huawei Browser, Petal Browser a Huawei Assistant, kde majú používatelia prístup k aktualizovanému obsahu.

Ste pripravení vytvoriť si svoju osobnú knižnicu a pokoriť túto jeseň rekord prečítaných kníh? Alebo chcete len zlepšiť svoju slovnú zásobu a porozumenie textu? Všetky aplikácie sú k dispozícii na stiahnutie v Huawei AppGallery. Tí, ktorí nevlastnia Huawei zariadenia, si môžu Huawei AppGallery stiahnuť na iných zariadeniach so systémom Android a využívať rovnaké výhody ako používatelia Huawei.

Značky: