Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť S&T Slovakia je certifikovaným partnerom spoločnosti Zabbix. Ako prvá a v súčasnosti zároveň jediná spoločnosť na Slovensku vlastní najvyšší status partnerstva Premium Partner.

S&T Slovakia má dlhoročné skúsenosti s implementáciou riešení monitorovania dostupnosti a výkonu IT infraštruktúry v prostredí zákazníka s veľkým počtom serverov a aktívnych sieťových prvkov a zariadení. Konkrétne v oblasti monitorovacích riešení na platforme Zabbix, S&T Slovakia potvrdila svoj mimoriadne úspešný rok získaním certifikovaného partnerstva ako prvá spoločnosť na Slovensku. Ďalší významný úspech predstavuje získanie statusu Zabbix Premium Partner, čím sa v celosvetovom meradle zaradila medzi necelú desiatku spoločností s touto úrovňou partnerstva.

Status Premium Partner je výsledkom obojstranne úspešnej spolupráce a významného prínosu pri rozvoji nových funkcionalít riešenia vo verzii Zabbix 3.2. S&T Slovakia sa v súčasnosti podieľa na rozsiahlych projektoch dohľadu a sledovania informačných a komunikačných technológií pre zákazníkov v segmente veľkých podnikov, ktorí používajú produkt a služby Zabbix.

Čo znamená získaný status pre zákazníkov? Premium partnerstvo nie je možné zakúpiť, dá sa získať iba prostredníctvom prác na projektoch Zabbix. Získaním statusu Premium Partner S&T Slovakia potvrdila svoju spoľahlivosť v poskytovaní odborného poradenstva a služieb svojim zákazníkom. Preukázala, že disponuje potrebnými skúsenosťami, rozsiahlymi znalosťami a profesionálnymi odborníkmi pre účasť na najnáročnejších projektoch súvisiacich s implementáciou Zabbix riešení, ich integráciou a následnou podporou.

„Našim zákazníkom poskytuje Premium partnerstvo garanciu, že spolupráca na Zabbix projektoch s našou spoločnosťou je pre nich bezpečnejšia, rýchlejšia, jednoduchšia a najmä profesionálna voľba,“ hovorí Helena Horovčáková, Country Manager S&T Slovakia.

Značky: