Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Aj obyvatelia Veľkého Medera už môžu využívať super rýchly internet a digitálnu televíziu na optike od Orangeu. Počet miest a obcí s dostupnosťou optickej siete Orangeu sa tak rozšíril na 38.

Zákazníci vo Veľkom Mederi teraz dostanú pevný optický internet na prvé tri mesiace bez mesačných poplatkov. Okrem toho si môžu vybrať aj jednu z dvoch ďalších výhod – zvýšenie rýchlosti internetu alebo dva tematické balíky k televízii na rok bez poplatkov.

Najzábavnejšia Orange TV

S Orange TV na optike majú zákazníci televíziu plnú prémiového obsahu vrátane exkluzívnych zápasov najprestížnejšej Ligy majstrov, atraktívnej filmovej a seriálovej ponuky či množstva obľúbených detských programov. Navyše, ako noví zákazníci môžu aj obyvatelia Veľkého Medera získať balíky Orange Šport a HBO na prvé tri mesiace ako darček. Pre každého zákazníka so službou Orange TV a akýmkoľvek HBO balíkom je tiež automaticky bezplatne prístupná aj filmová knižnica HBO OD.

Surfovanie až do 1 Gbit/s

Pre dosiahnutie ešte vyššej rýchlosti môžu zákazníci využiť aj doplnkovú službu Zrýchlenie na 1 Gbit/s s teoretickou rýchlosťou sťahovania dát až do 1 Gbit/s a uploadom do 150 Mbit/s. Zákazník si ju môže dokúpiť už od 5 € mesačne, závisí od programu internetu, ktorý má aktívny. K programu Home Premium Fiber ju zákazník môže mať za 5 € mesačne, k programu Home Optimal Fiber za 10 € mesačne a k Home Basic Fiber za poplatok 15 € mesačne.

Optický internet

Používateľský programRýchlosťMesačný poplatok
Home Basic Fiber30/5 Mbit/s10 €
Home Optimal Fiber300/30 Mbit/s15 €
Home Premium Fiber500/50 Mbit/s20 €

*informácie uvedené v tabuľke platia pri 24-mesačnej viazanosti

Digitálna televízia

Používateľský programPočet TV stanícMesačný poplatok
Home Basic TV39 staníc10 €
Home Optimal TV84 staníc12 €
Home Premium TV101 staníc17 €

*informácie uvedené v tabuľke platia pri 24-mesačnej viazanosti

Balík optického internetu a televízie získa zákazník za výhodnejší mesačný poplatok už od 15 eur.

 Pevný optický internet
Home Basic FiberHome Optimal
Fiber
Home Premium Fiber
TV Home Basic TV15 €17 €20 €
Home Optimal TV18 €20 €23 €
Home Premium TV25 €27 €30 €