Vyberte spolu s nami najlepšie mobilné zariadenia roka 2021. Získate tým šancu vyhrať jednu z 11 hodnotných cien a navyše pomôžete občianskemu združeniu Neónka.

Vedeli ste, že O2 tento rok oslavuje 15 rokov? Rovnako spúšťame už neuveriteľný 15-ty ročník ankety Mobil roka powered by O2, ktorá hodnotí najlepšie mobilné zariadenia na našom trhu. Vybrať najlepších z najlepších nám môžete pomôcť aj vy. Len vďaka vám už celých 15 rokov spoznávame, po čom túžite. Rozhodne odporúčame sa pozrieť na jednotlivé ročníky ankety, je zaujímavé vidieť, ako sa vývoj vo svete mobilných technológií posunul.

V minulosti sme ešte zariadenia delili aj na fotomobily, dokonca sme hľadali pracovný alebo hudobný Mobil roka. Dnes máme všetko v jednom zariadení, navyše vďaka moderným smartfónom máme pod palcom množstvo gadgetov, ktoré k nim vieme pripojiť. V smartfónoch máme navyše desiatky aplikácií, ktoré nám umožňujú nastaviť čokoľvek a odkiaľkoľvek, či len tak sa spojiť s tými, ktorí sú kľudne aj tisícky kilometrov ďaleko, napríklad cez chatové aplikácie.

A sledovanie filmov či seriálov? Éra videokaziet, DVD-čiek je už dávno za nami, dnes máte naozaj všetko vo vašich rukách a zariadeniach, ktoré si už mnohí môžeme aj dovoliť. Ktoré sú však najlepšie? V ankete Mobil roka 2021 powered by O2 s vašou pomocou opäť vyberieme najlepšie smartfóny, ale aj príslušenstvo, gadgety či dokonca aplikácie uplynulého roka. Celý mesiac budete môcť vyberať vašich favoritov v siedmich kategóriách a hrať o hodnotné ceny. A tento rok za vás opäť prispejeme aj na dobrú vec.

Mobil roka

15-ty ročník Mobil roka powered by O2

Tri významné slovenské médiá venujúce sa celému spektru mobilných telefónov opäť spojili svoje sily, aby s vašou pomocou vybrali tie najlepšie zariadenia minulého roka. Anketa Mobil roka powered by O2 má už svoju tradíciu, minulý rok o najlepších z najlepších rozhodlo viac ako 12-tisíc z vás. Čím je vás viac, tým sú výsledky presnejšie a relevantnejšie. Budeme radi, ak sa v najnovšom ročníku ankety opäť zapojíte do hlasovania.

Preto neváhajte a na www.mobilroka.sk označte najlepší Špičkový, Rozumný a Výhodný mobil roka 2021. Osem smartfónov do jednotlivých kategórií nominovalo niekoľko zástupcov odbornej komisie. Výsledky hlasovania sú už len a len na vás. Základné kategórie dopĺňa dvojica kategórií venovaných príslušenstvu: Inteligentné hodinky a Bluetooth slúchadlá roka 2021. Rozhodovať môžete aj v obľúbenej kategórii Gadget roka 2021 a opäť môžete hlasovať aj za najlepšiu Aplikáciu roka 2021.

Mobil roka

Čakajú na vás skvelé výhry

Vďaka generálnemu partnerovi ankety Mobil roka 2021 powered by O2 možno budete mať o mesiac inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm v nádhernej striebornej farbe. Ak si akékoľvek zariadenie vyberáte u operátora, jeho cenu si môžete znížiť vďaka Bonusu na zariadenia pri kúpe O2 SMART Paušálu.

V ankete môžete vyhrať aj inteligentné hodinky Garmin, alebo sa na vás môže usmiať šťastie z trochu inej strany a vďaka hlasovaniu v ankete už nebudete doma musieť vysávať vďaka novinke od iRobot, obávať sa vírusov vďaka čističke vzduchu Roger od Stadler Form či špekulovať, ako si ochrániť vaše mobilné zariadenia vďaka riešeniam ESET. Samozrejme medzi výhrami nechýbajú moderné smartfóny, tešiť sa môžete na novinky od Huawei, Xiaomi či Motorola. Ceny, ktoré po ukončení ankety poputujú vyžrebovaným hlasujúcim, sú tento rok mimoriadne atraktívne. Však sa na ne pozrite!

Každý účastník sa môže ankety zúčastniť len raz, a to najneskôr do polnoci 3. marca 2022 hlasovaním na stránke Mobilroka.sk. Poctivé výsledky môžeme dosiahnuť jedine svedomitým prístupom oboch strán. Tešíme sa preto na všetky zodpovedné hlasy.

Mobil roka

Pomoc najslabším

Nezabudli sme ani na dobročinný rozmer ankety. Za každý hlas pošleme peknému banskobystrickému projektu Neónka päť centov. Keď vás bude desaťtisíc, darujeme detským pacientom so závažnými ochoreniami elektroniku v hodnote 500 eur, ak dvadsaťtisíc, darujeme občianskemu združeniu Neónka v Banskej Bystrici veci v hodnote 1000 eur a môžeme spolu vyzbierať ešte viac… Tak neváhajte do našej ankety zapojiť aj vašich známych a kamarátov.

HLASOVAŤ MÔŽETE TU!

A keď už budete očami skúmať stránky Mobilroka.sk, nezabudnite si tiež v archíve pozrieť minulé ročníky. Na ich základe si môžete vytvoriť názor, ako sa slovenský trh s mobilnými telefónmi už 15 rokov vyvíja a formuje.

Mobil roka