Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Inovatívna internetová televízia Kuki vstupuje na slovenský trh. Slobodná televízia, ktorá vám neurčuje pravidlá, kde a kedy ju budete sledovať. Môžete ju sledovať v parku, na zastávke, vo vlaku, na pustom ostrove, skrátka kdekoľvek. Nekladie žiadne podmienky ani zmluvy na dlhé obdobie. Na vyskúšanie a zaregistrovanie nepotrebujete byť počítačový guru. Potrebujete len jednu vec – internet.

Je na vás, čo si každý mesiac pozriete. Na výber je až 104 programov. Z toho 30 pevne daných a 30 si môžete namiešať podľa vlastnej predstavy, nálady alebo potrieb. Máte radi dokumentárne a odborné kanály. Vyberajte z týchto. Chcete sa uvoľniť pri komédii a rodinných seriáloch. Nenechajte sa obmedzovať spravodajskými kanálmi a vyberte si stanice podľa seba. Komu by predsa len nestačila ponuka kanálov v balíku, môže si prikúpiť ďalšie podľa svojho výberu. Špecialitou sú balíky s programami od HBO a Cinemaxu za špeciálny poplatok.

Konečne bez viazanosti

Zaplatíte len za mesiac obdobia, po ktoré chcete Kuki sledovať. Sami sa rozhodnete, či chcete pokračovať v pôvodnom nastavení, namiešať si nové kanály alebo bez zbytočných opletačiek zrušíte mesačné predplatné. Kedykoľvek si to rozmyslíte, zaplatíte si nové obdobie a pokračujete ďalej.

Internetová televízia Kuki vás nebude obmedzovať. Na výber máte dva balíky služieb. Kuki veľká za 16,90 EUR obsahuje až 60 kanálov, 30 z nich je pevne nastavených, 30 si vyberiete podľa vlastného uváženia zo skupiny 104 kanálov, ktoré sú v ponuke. Chcete televíziu za menej peňazí a neprekáža vám menší výber? Je tu Kuki malá za 8,90 EUR. Tá má 30 kanálov, 15 z nich je nastavených a 15 si vyberáte sami.

Kuki je férová služba, jej kvality si najlepšie vyskúšate sami. Každý má možnosť si Kuki vyskúšať na 14 dní úplne zadarmo. Nebude vám nič sľubovať, pretože vy sami preveríte jej výhody a kvality.

Bežné sledovanie TV je nuda

Nestíhate klasické vysielanie, lebo riešite svoj biznis alebo máte iné záujmy a povinnosti? Vysielanie si pokojne nahrajte alebo si nechajte štart tvojho obľúbeného filmu alebo seriálu pripomenúť. Na nahrávky vám Kuki dáva 10 hodín na týždeň. Je to málo? Balíky Nahrávam 50 a Nahrávam 100 predĺžia možnosť dĺžky nahrávok na 50 alebo 100 hodín. Takéto nahrávky budete mať uložené až 3 mesiace. Vysielanie si môžete pozrieť v štandardnej dobe 48 hodín spätne a pri niektorých programoch dokonca až 168 hodín. Dlhšia porada, rodičovské združenie alebo napríklad dopravná zápcha? Žiadny problém. Vysielané relácie si pustíte aj dodatočne.

A ešte jedna vychytávka. Kuki nahráva najobľúbenejšie seriály automaticky a ponecháva ich u seba v archíve. Takže Game of Thrones a podobné špeciality si môžete pozrieť až pol roka spätne. A to všetko prehľadne zoradené. Váš obľúbený seriál nájdete okamžite a pukance budú ešte teplé.

Nezabudnite, Kuki nie je len tak hocijaká služba na pozeranie TV cez internet. Hodnotné filmy z kina a filmové trháky či klasiky filmového plátna si môžete požičať na 48 hodín. Nemusíte ísť do kina na to, aby ste videli filmy ako Čiara, akčnú bitku so Stevenom Seagalom – Asian Connection alebo niečo z animákov pre vaše ratolesti. Najnovšie filmy nájdete na Kuki ešte skôr, ako budú vysielané v bežnej televízii.

Značky: