Je to klasická hra, ktorá má už vyše štvrť storočia, ale za vyskúšanie určite stojí.

Rozdávaním hier zadarmo je už roky známy obchod Epic Games, ale z času na čas sa dočkáme nejakej „rozdávačky“ aj na konkurenčnom Steame. Tentoraz je to klasická hra Sega Bass Fishing, ktorá inak stojí 7,99 eura.

Ako už názov napovedá, ide o akýsi „simulátor“ rybárenia, v ktorom chytáte ostrieže. Portál Neowin.net informuje, že hra bola pôvodne vydaná v roku 1996 pre herné automaty v Japonsku a o dva roky neskôr portovaná aj na konzolu Sega Dreamcast. V roku 2001 prišla aj verzia pre počítače, ktorá je od roku 2011 dostupná na Steame.

Hra ponúka osem rybárskych lokalít, štyri rôzne obtiažne rybárske turnaje a 14 rôznych nástrah na ryby. Pri love treba vziať do úvahy meniace sa počasie, ktoré ovplyvňuje správanie rýb, ale aj ďalšie aspekty. Hoci je pre hru typická „arkádovosť“, veď napokon ide pôvodne o titul pre herné automaty a nemôžeme čakať hru na spôsob loveckého simulátora theHunter: Call of the Wild, počas horúcich letných dní môže zabaviť, hlavne keď sa dá získať úplne zadarmo.

Na to, aby ste hru na Steame získali, sa stačí prihlásiť na odber oficiálneho newslettra spoločnosti Sega na tomto odkaze. Dôležité je ale stihnúť to do 31. júla 2023. Odber, samozrejme, môžete neskôr kedykoľvek zrušiť a hra vám napriek tomu zostane vo vašej knižnici na Steame už natrvalo.

Zdroj: Neowin.net

Prečítajte si tiež:

Značky:

Branislav Caban

Branislav Caban
Okrem technologických tém sa snažím prinášať aj tie so spravodajským nádychom a rôzne zaujímavosti. Moja e-mailová adresa je bcaban@touchit.sk.