ROG Phone je navrhnutý špeciálne pre hráčov.

Poháňa ho Qualcomm Snapdragon 845 a 8 GB RAM. Smartfón bude dostupný vo verzii so 128 GB a až 512 GB úložiskom. Batéria má 4000 mAh a zadný duálny fotoaparát ponúka rozlíšenie 12 + 8 Mpx.

Veľkosť operačnej pamäte a úložisko väčšieho modelu sa vymykajú štandardnej výbave dnešných vlajkových lodí. Extra vlastnosti ponúka aj 6-palcový AMOLED displej s podporou HDR a rozlíšením 1080 × 2160 pixelov. Jeho obnovovacia frekvencia je 90 Hz a odozva 1 ms.

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

ROG Phone tiež vyniká unikátnym chladiacim systémom s 3D parnou komorou a odnímateľným chladičom AeroActive Cooler pre extra chladenie, 3,5 mm jackom a vylepšeným herným ovládaním, vrátane dvoch bočných utrazvukových dotykových senzorov AirTrigger a pokročilou vibračnou spätnou väzbou.

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

Spustenie predaja Asus Rog Phone by malo prebehnúť 18. októbra. Zariadenie bolo pritom predstavené už v júni. Keďže herný smartfón ešte nie je oficiálne vydaný, tak za získanie tapiet vďačíme hlavne členom XDA-Developers.

Vzhľadom na to, že ROG Phone má Amoled displej, tak aj väčšina tapiet má čierne pozadie, čo je prospešné hlavne pre šetrenie batérie a tieto tapety vyniknú hlavne na Amoled displejoch. V náhľadoch si môžete tapety prezrieť a pokiaľ sa vám páčia, tak kliknutím na linky nižšie budete presmerovaní na stránky, z ktorých si môžete stiahnuť APK súbory:

  1. Tapety
  2. Tapety z launchera
  3. Živé tapety

V prípade inštalovania APK súborov mimo Obchodu Play, je potrebné v Nastaveniach povoliť Inštaláciu z neznámych zdrojov.

Zdroj: XDA-Developers

Prečítajte si aj:

iPhone XS Max: Veľký displej pre náročných (RECENZIA)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.