Outlook pre Android tak získa niečo, čo mal Outlook pre iOS pred vyše pol rokom.

Microsoft pridal napojenie na ďalšie aplikácie, čím výrazne rozšíri možnosti svojej aplikácie. Hovoríme o podpore tzv. add-in súčastí aplikácií ako napríklad Evernote, Microsoft Dynamics 365, Microsoft Translator, Nimble, OnePlaceMail, Outlook Customer Manager, SmartsheetTrello.

V našom prípade sme mali dostupné aplikácie Evernote, Facebook, Wunderlist, Meetup. Pravdepodobne sa budú tieto rozšírenia distribuovať postupne a vo vašom smartfóne sa možnosti môžu odlišovať. Aplikácia je totiž aktualizovaná v týždenných intervaloch. Naša aktualizácia práve hlási tohto týždenné pridanie kalendára Meetup. Okrem vyššie uvedených prepojení sa môžeme tešiť na Gfycat. Slúži na pridávanie animovaných GIFov priamo do tela emailu. Budú sa dať vyhľadávať na základe kľúčových slov. Presne tak ako vkladanie GIF animácií poznáte napríklad z klávesníc pre Android.

Napojením aplikácií získate možnosti v závislosti na jej pôvodnom určení. Teda ide skôr o nejaké pripomienky, možnosti tvorby poznámok priamo z aplikácie Outlook. Evernote zase umožní ukladanie emailov priamo do Evernote vo forme poznámky. Presne tak ako to poznáme z „veľkého“ Outlooku pre Windows.

Ako pridať nové appky do Outlooku?

Dajte nám vedieť, ktoré aplikácie si môžete pridať do toho vášho Outlooku.

Stiahnite si:

Google Play
App Store

Zdroj: Blog Office

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.