Operačný systém Windows 10 sa dostal na trh koncom júla tohto roka. Je určený pre stolné počítače, notebooky, tablety a všetky ostatné Windows zariadenia. Prechod na Windows 10 je jednoduchý, samotný proces inovácie je do veľkej miery automatizovaný a ak máte Windows 7 alebo 8, tak aj do 29. júla 2016 bezplatný.

5 dôvodov na upgrade operačného systému

1. jednoduchý na ovládanie
Windows 10 má moderný dizajn a vlastnosti, avšak z hľadiska ovládania ostáva verný operačnému systému Windows 7. Rozhranie pracovnej plochy vám bude veľmi dobre známe a takisto aj plnohodnotná ponuka Štart, ktorá sa po absencii vo Windows 8 vracia v plnej sile.

2. prináša nové funkcie
Windows 10 prináša viacero užitočných funkcií. Podpora viacerých virtuálnych pracovných plôch uľahčuje multitasking a ponuku Štart si prispôsobíte svojim potrebám. Internetový prehliadač Microsoft Edge je rýchly, moderný a umožňuje robiť poznámky priamo do webových stránok. Polohu notebooku či Windows tabletu môžete sledovať pomocou vášho Microsoft konta aj na diaľku, takže budete vedieť, kde sa nachádza.

3. moderný, dotykový a s aplikáciami
V tabletovom režime, ktorý sa dá kedykoľvek zapnúť alebo vypnúť, môžete pohodlne ovládať tablet či notebook s dotykovým displejom aj pomocou dotyku. Nechýba Windows Obchod
s aplikáciami, ktorý obsahuje množstvo zábavných hier a užitočných nástrojov. Využijete ich na akomkoľvek Windows zariadení, či už ide o stolný počítač, notebook alebo tablet.

Chcete poznať ďalšie dôvody, prečo prejsť na Windows 10? Alebo už Windows 10 používate a zídu sa vám zaujímavé tipy a triky ako vám Windows 10 môže zjednodušiť život? Prečítajte si našu elektronickú príručku, ktorú budeme vydávať každý mesiac zadarmo.

Jej prvé vydanie si stiahnete tu:

windows10_1cast_nowatjpg

 

Chcete dostávať viac informácií o Windows 10?

Zaregistrujte sa na odber našej príručky o Windows 10 a raz mesačne vám pošleme informáciu o vyjdení aktuálneho vydania. Stačí ak zadáte vašu e-mailovú adresu.

Značky: