Ponuka platí do 6. januára do 17:00.

Na webe touchit.sk pravidelne informujeme o hrách, ktoré sú počas časovo obmedzenej doby dostupné zadarmo. Každý mesiac prinášame takýto sumár, ktorý pokrýva ponuku bezplatných hier na daný mesiac. Januárový sumár si môžete prečítať TU.

Bez ohľadu na to, raz za čas sa objaví ponuka, ktorá si zaslúži aj samostatnú novinku. A neinak je tomu teraz – obchod Epic Games Store totiž rozdáva kompletnú trilógiu moderných Tomb Raider hier úplne zadarmo. V praxi to znamená, že si môžete bezplatne stiahnuť Tomb Raider (2013) v GOTY edícii, Rise of the Tomb Raider (2015) v edícii 20 Year Celebration a takisto aj Shadow of the Tomb Raider (2018) v Definitive Edition verzii.

Zadarmo tak môžete získať trojicu skvelých hier v kompletnom balení a so všetkým doplnkovým obsahom. Túto ponuku odporúčame využiť každému – aj používateľom, ktorí sa bežne nehrajú na počítači. Dôvod je ten, že trilógia Tomb Raider hier patrí k tomu najlepšiemu, čo sa za uplynulých 10 rokov objavilo na trhu s počítačovými hrami.

Ponuka platí do 6. januára, 17:00. Aby ste ju využili stačí sa prihlásiť do vášho účtu v obchode Epic Games Store, resp. si bezplatne vytvoriť nový účet.

Zdroj: Epic Games Store

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit