Na trhu sa objavil nový model zo série cenovo dostupných smartfónov, ktoré toho prežijú naozaj veľa. CAT S42 má certifikáciu MIL SPEC 810H a odolá pádom na oceľový povrch z výšky 1,8 metra. Nespornou výhodou je certifikácia IP68. Dá sa umývať pod horúcou vodou, čistiť dezinfekčnými prípravkami aj mydlom. Je kompletne vodotesný.

Má najnovší Android 10, displej s uhlopriečkou 5,5″ v HD+ rozlíšení a sklo Gorilla Glass 5. Viditeľnosť displeja je aj na priamom slnečnom svetle. Má jeden hlavný fotoaparát s rozlíšením 13 Mpx a predný 5 Mpx. Dajú sa použiť na bežné fotenie. Toto je hlavne telefón, ktorý má prežiť vysoké teploty, pády a zimu. Je prispôsobený na ovládanie mokrými rukami alebo v rukaviciach. Batéria s kapacitou 4200 mAh vydrží na jeden a pol dňa prevádzky.

Telefón má NFC, takže sa s ním dá platiť aj v obchode namiesto platobnej karty. Má audiokonektor, podporuje dve SIM karty a na boku je už tradične programovateľné tlačidlo. Jeho funkciu si môžete plne prispôsobiť, napríklad na zapnutie svietidla, zavolanie kontaktu alebo povedzme spustenie aplikácie. Funguje na dvojité stlačenie alebo aj na dlhé podržanie.

Cena: 249 €

Zapožičal: TCCM

Značky: