Táto súprava umožňuje komfortné ovládanie elektrických prístrojov pomocou diaľkového ovládania.

Pomocou diaľkového ovládania môžete prijímač zapnúť alebo vypnúť, a to jednotlivo alebo súčasne. Kódovanie je uložené v prijímačoch trvalo a zostane zachované aj po výmene batérií alebo pri výpadku prúdu. Zariadenie sa dodáva vrátane batérií.

Súprava do interiéru

Táto 5-dielna súprava sa dá využiť v interiéri alebo v exteriéri. V prípade interiéru sú to 4 rádiové zásuvky a 1 diaľkový ovládač s batériou. Stupeň krytia je IP20, čo na interiérové využitie postačuje. Prijímač je vybavený LED kontrolkou a teda hneď vidíte, v akom stave je prijímač prepnutý. Použitý diaľkový ovládač je kompatibilný aj s exteriérovými bezdrôtovými zásuvkami, Presne túto zostavu máme v redakcii a testovali sme ju v konkrétnom nasadení.

Súprava do interiéru
Súprava do interiéru

Súprava do exteriéru

V prípade exteriéru ide trojdielnu súpravu, ktorú tvoria dve rádiové zásuvky so stupňom krytia IP44. Sú tak chránené proti striekajúcej vode a v dodávke je aj diaľkový ovládač s batériou. Samozatvárací kryt zásuviek zaručuje zvýšenú ochranu pred dotykom, ale aj špinou a prachom. Prijímače sú opäť vybavené LED kontrolkou. Dodatočne môžete túto súpravu rozšíriť na možnosť ovládania štyroch bezdrôtových zásuviek.

Súprava do exteriéru
Súprava do exteriéru

Technické údaje

  • Dosah: do 40 m na voľnom priestranstve
  • Rádiová frekvencia: 433,92 MHz
  • Maximálne zaťaženie: až 3 680 W
  • Napätie: 230 V, prúd: 16 A

Zdroje: vlastné, Silvercrest

Cena: 25,99 eura

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.