Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Zákazníci O2 sa môžu tešiť na atraktívne zľavy počas prvých dvoch septembrových týždňov vďaka programu O2 Extra výhody. Každá vybraná zľava má svoj špeciálny kód, ktorý sa vygeneruje po zaslaní bezplatnej SMS na číslo 99333 s kľúčovým slovom. Získaným kódom sa potom stačí preukázať pri platení alebo objednávaní danej výhody.

S Panta Rhei môžu zákazníci O2 získať 20 % zľavu na jednu knihu v kamenných predajniach v čase od 1. do 13. septembra, ak pošlú SMS na vyššie spomínané číslo v tvare PANTA.

V čase od 3. do 13. septembra poskytuje 25 % zľavu na ľubovoľný kus oblečenia spoločnosť C&A, bezplatnú SMS treba poslať s heslom CAMODA.

V Intersporte si zákazníci O2 môžu uplatiniť zľavu 20 % na ľubovoľný produkt v čase od 3. do 6. septembra, heslo je INTERSPORT.

Na svoje si prídu aj fanúšikovia vitamínov pre deti Marťankovia. Zľavu 3 eurá dostanú všetci zákazníci, ktorí pošlú bezplatnú SMS v tvare MARTANKOVIA na spomínané číslo 99333 a môžu tak spraviť v období od 1. do 30. 9.

„Teší nás, že môžme našim zákazníkom stále prinášať niečo nové. V rámci programu Extra výhod sme tentokrát ponuku rozšíril o zaujímavé zľavy, ktoré veríme zaujmú každého,“ uviedla Martina Jamrichová, horvorkyňa O2.

Do akcie sa zapojiť všetci zákazníci O2, ktorí sa nachádzajú v blízkosti predajne partnera C&A, Intersport a Pantha Rhei, a ktorí dali súhlas so zasielaním marketingových ponúk O2 a jeho partnerov aj s využitím prevádzkových a lokalizačných údajov.

Uplatniť zľavu je možné aj prostredníctvom stránky www.extravyhody.o2.sk kliknutím na tlačidlo „Získať výhodu zadarmo“, alebo prostredníctvom mobilnej aplikácie O2 Extra výhody.

Značky: