Skonvertovať obrázky do PDF. Presne na to je určený tento softvér.

Jeho hlavnou výhodou je rýchlosť a možnosť konverzie do PDF zo skenera ale aj z vašej webovej kamery na notebooku. Práve v spojení s týmto softvérom dostáva konvertibilný notebook nový rozmer.

Scan2Encrypt 3.31 podporuje automatické prevedenie obrázkového textu do rozpoznateľného textu a zároveň umožňuje šifrovanie dokumentu. To v dvoch stupňoch – na otvorenie a úpravy. Heslo na otvorenie môže byť odlišné od toho na úpravy a používateľ si sám zvolí, aké typy úprav chce heslom ochrániť. Môžete povoliť tlač no zakážete kopírovanie textu v dokumente.

scan2encrypt

Softvér podporuje aj ochranu citlivých údajov. Myšou stačí označiť obdĺžnikovú oblasť, ktorej údaje chcete chrániť. Táto oblasť bude začiernená a nebude obsahovať textovú ani obrazovú formu.

Aplikácia je kompatibilná s rôznymi verziami PDF súborov a podporuje aj najnovší Adobe Acrobat X s 256-bitový AES šifrovaním. Vzhľadom na to, že skenované alebo fotografované obrázky zvyknú byť s určitým sklonom, program ho automaticky narovná. Tiež je možné previesť obrázky do odtieňov sivej alebo ČB obrázku.

Hotové dokumenty môžete odoslať na email priamo z aplikácie. Je však potrebné, aby ste poznali nastavenia emailového servera. Tiež ale môžete využiť nastavenia klienta Microsoft Outlook alebo súbor poslať priamo prostredníctvom tohto programu. Na zjednodušenie sa dá program prepojiť s účtom na Dropboxe. Po vytvorení dokumentu ho môžete uložiť priamo sem.

Verdikt TOUCHIT

Celkovo je aplikácia užitočná najmä v tom, že poskytuje veľmi rýchlu konverziu a OCR rozpoznanie a následné spracovanie dokumentu. Scan2Encrypt 3.31 obsahuje v sebe slovníky pre OCR na angličtinu, nemčinu, francúzštinu a španielčinu. Podporu pre slovenčinu, češtinu a mnohé ďalšie jazyky je možné stiahnuť samostatne doinštalovať. Ak máte veľa súborov, ktoré potrebujete digitalizovať do PDF, Scan2Encrypt vhodne poslúži.

Stiahnite si Scan2Encrypt

Link: www.binarynow.com

Súťaž:

Otázka: Aké je maximálne podporované šifrovanie PDF dokumentov v aplikácii Scan2Encrypt.

Správne odpovede posielajte na emailovú adresu sutaz@touchit.sk s predmetom Scan do nedele 7.8.2016.

Piatim z vás pošleme kľúč k neobmedzenej verzii. Trial verzia funguje neobmedzene 14 dní.

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.