Dobre osvetlená tvár pôsobí vo videu lepšie.

Niečo takéto prináša svetlo Hama SpotLight FoldUp 102, ktoré je určené na spoluprácu so smartfónom a je to šikovná pomôcka pre influencerov, youtuberov a vloggerov. Ideálne je vtedy, ak robíte video o kozmetike tváre, oplatí sa ale aj pri videách určených na varenie, módu, urob si sám, prezentáciu produktu a pod. Jeho základom je kruhové LED svetlo s priemerom 10,2 palca a zložené je zo 128 LED diód. To sa napája cez USB kábel.

Na prepojovacom kábli sa nachádza ovládací prvok, ktorým svetlo zapínate, môžete meniť jeho intenzitu a tiež teplotu (3000/4500/6000 K, modrá, biela, oranžová). Svetlo sa ale dá jednoducho naklopiť dopredu alebo dozadu a jeho intenzitu je možné nastavovať až v 10 úrovniach. Rovnako si môžete aj nastaviť výšku svetla, je to vlastne statív do výšky 138 cm.

Hama SpotLight FoldUp 102 tiež obsahuje držiak na telefón s husím krkom, zmestí sa sem aj naozaj veľký telefón a gumená výplň zabraňuje tomu, aby ste telefón poškodili. Celé toto svetlo sa dá ľahko zbaliť a zobrať so sebou aj na cesty. Vyrobené je z kombinácie plastu a hliníka. Súčasťou dodávky je aj diaľková spúšť s pripojením Bluetooth.

Cena: 54,90 €

Zapožičal: Hama Slovakia

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.