Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Štvrtá epizóda spravodajského formátu Meet Mercedes DIGITAL bude venovaná dynamickému predstaveniu nového modelu E63 4MATIC+ (kombinovaná spotreba paliva: 11,9 – 11,6 l / 100 km; kombinované emisie CO2: 273 – 265 g / km)* na testovacej dráhe testovacieho a technologického centra v Immendingene.

Plne prepracovaný sedan a kombi ponúkajú vylepšený zážitok z jazdy s vynoveným dizajnom exteriéru, modernizovaným interiérom s infotainmentom  MBUX špecifickým pre AMG, jemne vyladeným podvozkom a optimalizovanou aerodynamikou. „Meet Mercedes DIGITAL # 4 – Nový Mercedes-AMG E 63“ bude vysielaný naživo v špeciály vo štvrtok, 18.6.2020 o 14:00 hod (CEST) na digitálnej platforme Mercedes me media a neskôr bude k dispozícii ako video na požiadanie.

Drummond Jacoy, riaditeľ vývoja vozidiel Mercedes-AMG, poskytne pohľad do vývoja a procesu cestných testov výkonu a značky športových automobilov z Affalterbachu.

Nová séria Meet Mercedes DIGITAL je inovatívny formát správ na Mercedes me media. Podobne, ako spravodajský program pravidelne predstavuje aktuálnu tému, zobrazuje príbehy a umožňuje odborníkom vyjadriť sa. Hosťované epizódy ponúkajú rozhovory v prostredí štúdia a správy z výrobných závodov alebo testovacích dráh.

Značky: